Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 23 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: ademende upgrade New Balance 1906R

We gaven ze al een keer gratis weg, nomineerden ze meerder malen tot sneakers van de dag en er kwam zelfs een loafer-editie uit. Nu is er, net op tijd voor de zomer, een beter ademende editie van de New Balance 1906R, dé nieuwkomers van 2024.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een stijlvolle dad-shoe die geschikt is voor de warme zomerdagen.

New Balance 1906R met ademende upgrade

Er komen om de haverklap nieuwe edities van klassiekers uit, maar de 1906 is het meest opwindende nieuwe model van New Balance in 2024. Premium look voor een prijs in lager segment dan bijvoorbeeld de 990.

new balance 19036 metallic silver nieuwe sneakers 2024 ademende upgrade
(Afbeelding: New Balance)

Tijdens New Balance Grey Day 2024 kwam er een nieuw model bij, dat in bijna alle maten alweer is uitverkocht. Maar interessanter is deze aankomende 1906R Grey Silver White Cream (M1906RFS), in het metallic zilver en grijs op een crème-witte buitenzool. Volgens Sneakernews is deze uitgevoerd met een nieuw soort mesh, met een beter ademend vermogen. Perfecte upgrade voor de warme maanden. In Amerika al te koop, binnenkort ook hier verwacht. Een model dat er op lijkt kopen dames voor 110 euro en een vergelijkbaar unisex-model kost 160 euro.

Sneakers van gisteren: Nike Blazer Phantom Low

Van zomerse New Balance-sneakers naar de nieuwe zomerhit van Nike. Check de nieuwe Nike Blazer Phantom Low, betaalbaar en stijlvol.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.