Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 27 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Manners geeft gratis New Balance 1906 sneakers naar keuze weg

Is het zo’n dag? Ja, het is zo’n dag. Manners geeft gratis sneakers weg en niet de minste. Namelijk een paar New Balance 1906 naar keuze. Het zijn unisex-modellen, dus iedereen kan meedoen.

Verkozen we deze editie van de New Balance 1906 op 13 maart op nog tot sneakers van de dag, nu geven we ze cadeau. Het laatste wat we willen, is om jou, onze trouwe lezer, te stylen. Des te meer voldoening halen we eruit om je te verrassen met iets waar je echt wat aan hebben: schoenen in een stijl die je zelf uitkiest. Scrol naar beneden om te lezen hoe je meedoet aan deze weggeefactie.

New Balance 1906R ‘Multi’

De New Balance 1906 is in 2024 uitgebracht in verschillende edities en kleurcombinaties. Een van onze persoonlijke favorieten is de 1906R ‘Multi’ ter waarde van 170 euro. Maar zoals gezegd: we willen je niet stylen, de keuze is aan jezelf.

gratis new balance 1906r multi sneakers
1906R ter waarde van 170 euro (Afbeelding: New Balance)

New Balance 1906R met zilveren accenten

Andere favoriete sneakers binnen deze familie zijn de varianten met zilveren accenten. Deze New Balance 1906R, die je met een beetje geluk ook gratis kunt krijgen, koop je voor 160 euro.

New Balance 1906 Utility

Ga je voor wat meer kleur, dan kom je uit bij de meest exclusieve schoen binnen deze lijn. De 1906 Utility is uitgevoerd in zachte varianten van primaire kleuren onder een grijze bovenlaag. Mocht je deze sneakers niet gratis toegestuurd krijgen, dan koop je ze voor 180 euro.

gratis new balance 1906 utility sneakers bij manners
1906 Utility ter waarde van 180 euro (Afbeelding: New Balance)

Zo zijn er nog veel meer New Balance 1906-sneakers die je met geluk gratis aan je voordeur krijgt afgeleverd. Check hier het volledige overzicht en maak je keuze.

Zo win je de gratis sneakers

Je hoeft heel weinig te doen om deze New Balance-sneakers te winnen. Volg Manners op Instagram en stuur een DM met je naam, schoenmaat en het 1906-model dat je wil winnen. Meld je aan voor onze Nieuwsbrief voor extra kans. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winactie loopt tot en met donderdag 4 april 2024.

Wees gerust, onze Nieuwsbrief is geen spam, maar belandt slechts één keer per week in je mail. Hierin tref je weekendtips voor weinig geld, zoals dit soort winacties. Even goede vrienden als je jezelf direct na de winactie weer afmeldt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.