Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 21 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Blazer Phantom Low

Een vers paar betaalbare Nike-sneakers is de nieuwe zomerhit onder sneakerfreaks. Check de Nike Blazer Phantom Low, met de swoosh die doorloopt over de hiel.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een volledig nieuwe editie van de geliefde Nike Blazer Phantom, waarbij het logo als eerst opvalt. Nu al een veel geziene zomerhit op social media en vanaf vandaag ook op straat.

Nike Blazer Phantom Low

Dit is de eerste lage editie van de Nike Blazer Phantom, in het voortgezette Goddess of Victory-thema zoals we dat zagen op de Phantom Mid. De sneakers zijn nu verkrijgbaar in een wit en rood kleurenschema en de bovenkant van de schoen is gemaakt van helder, wit gebarsten leer.

Nike Blazer Phantom Low nieuwe betaalbare sneakers
(Afbeelding: Nike)
Nike Blazer Phantom Low nieuwe betaalbare sneakers doorlopend swoosh logo
(Afbeelding: Nike)

Het wit is doorgevoerd op de tong, veters en binnenvoering. De overlays zijn van suède, terwijl de swoosh in het klassieke rood is uitgevoerd. De Blazer Phantom Low rust op een rubberen gumzool. Opvallende onderdelen zijn verder de kurken binnenzool, leren hangtag en natuurlijk het swoosh-logo dat van de linkerkant via de hiel doorloopt naar de rechterkant. Je koopt deze stijlvolle sneakers nu voor 129,99 euro. Daarmee vallen ze in dezelfde prijsklasse als de Adidas Samba.

Top 5 sneakers van vorige week

Nog even terug naar vorige week. Check onze top 5 sneakers die werden gelanceerd of in de sale belandden, met onder meer deze ruige New Balance-stappers met korting.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.