Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 2 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance 610T

New Balance heeft een nieuw model trail-sneakers gelanceerd. De 610T is een betaalbare tegenhanger van veel duurdere schoenen als bijvoorbeeld de Salomon XT-6.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. In het weekend voegen we deze samen tot de sneakers van de week. Op deze avontuurlijke vrijdag een paar schoenen voor de outdoorliefhebber die ook stijl hoog in het vaandel heeft.

New Balance 610T

Of je nu op gaat op ruig terrein of gewoon de stad ingaat, de New Balance 610T is er geschikt voor. Deze veelzijdige en comfortabele herensneakers hebben een modieus trail-design, dat geïnspireerd is op het begin van dit millennium. Het zijn natuurlijk geen volwaardige trailrunschoenen, maar ze hebben wel een prettige outdoorstijl.

new balance 610t, nieuwe trail-sneakers, betaalbaar
(Afbeelding: New Balance)
new balance 610t, nieuwe trail-sneakers, betaalbaar, wit
(Afbeelding: New Balance)
new balance 610t, nieuwe trail-sneakers, betaalbaar, zwart
(Afbeelding: New Balance)

Zoals je ziet zijn de nieuwe trail-sneakers verkrijgbaar in het beige, zwart en wit met zwarte details. Je koopt de New Balance 610T voor 130 euro en naar de standaarden van tegenwoordig is dat een relatief schappelijke prijs.

Nieuwe trail-sneakers van Salomon

Vind je de 610T van New Balance toch niet premium genoeg? Check dan de nieuwe XT-6 Gore-tex, de nieuwste trail-sneakers van Salomon, die we eerder deze week uitlichtten. Hou komend weekend manners in de gaten voor de schoenen van de week.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.