Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 25 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Converse x punkband Turnstile

Converse en punkband Turnstile hebben de krachten gebundeld voor een nieuw paar Chuck 70 én One Star Pro.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. In het weekend voegen we deze samen tot de sneakers van de week. Vandaag een paar Converse x Turnstile-schoenen voor skate- en punkliefhebbers.

Converse x Turnstile skate-sneakers

Op de redactie hebben we een zwak voor punkrock. Ondergetekende zit nog vast in de jaren 90, en gaat regelmatig terug naar zijn middelbare schooltijd via bands als NOFX en Rancid. Freelance-redacteur Noah Korevaar zit meer in de punkrock van vandaag en tipte eerder al Turnstile als een van zijn favoriete bands van de afgelopen jaren. Tot zover de persoonlijke duiding.

Converse en de coolste punkband van nu droppen nieuwe sneakers
One Star Pro (Afbeelding: Converse x Turnstile)

Vandaag (25 januari 2024) zijn de Converse x Turnstile sneakers gelanceerd, ook op de Nederlandse website. De One Star Pro-skateschoenen uit de collab koop je voor 90 euro. Hierop worden unieke details van de albumhoezen gecombineerd met skateboarding-features. De Converse x Turnstile Chuck 70, een hoge zwarte editie met tevens albumdetails, koop je voor 100 euro.

converse x turnstile chuck taylor 70 skate sneakers
Chuck Taylor 70 (Afbeelding: Converse x Turnstile)

Sneakers van de week

Vind je punkrock maar raar? Check dan de eerdere sneakers van de dag van deze week: de Nike Air Max Ishod SB, Gel-Sonoma 15-50, Air Jordan 1 Mule Golf.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.