Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 22 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Klaar met Loki? Deze Marvel-series komen in 2021 óók nog op Disney+

Na WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki komen er in 2021 nog meer Marvel-series naar Disney+. Dat bevestigt Victoria Alonso, Executive Vice President van de filmproducties bij Marvel Studios. We kijken vooral uit naar Hawkeye.

Met films als Black Widow, Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Spider-Man: No Way Home is 2021 al een lekker jaar voor liefhebbers van het Marvel Cinematic Universe. Om over de eerder genoemde series maar te zwijgen. Maar er komt meer. Laat de zomer maar snel eindigen.

Drie extra Marvel-series naar Disney+ in 2021

Het was al bekend dat de unieke serie What If…? vanaf 11 augustus 2021 is te streamen op Disney+. Deze geanimeerde anthologieserie is gemaakt door A.C. Bradley en zo’n beetje alle superhelden die je kunt verzinnen komen er in voor. De stemmen worden ingesproken door de acteurs die je kent uit de live-action-films.

What If…? bekijkt wat er zou gebeuren als belangrijke momenten uit het Marvel Cinematic Universe anders zouden zijn verlopen. Enkele alternatieve versies van films die worden behandeld zijn: Iron Man, Thor, Captain America: The First Avenger, The Avengers, Guardians of the Galaxy en Black Panther.

Ms. Marvel en Hawkeye

De andere twee nieuwe Marvel-series die in 2021 al op Disney+ verschijnen, zijn Ms. Marvel en Hawkeye. Ms. Marvel gaat over de gelijknamige en relatief nieuwe superheld, die nog nooit op het scherm is verschenen. Het titelpersonage is een 16-jarige Pakistaanse moslima uit Jersey City, die eigen fan-fictie schrijft over superhelden en zelf natuurlijk ook in een heldenrol groeit. Lees hier meer over de nieuwe serie van Disney+.

Een Marvel-serie waar we hier op de redactie vooral naar uitkijken, is Hawkeye, waarin Jeremy Renner terugkeert als het titelpersonage. Over het plot is nog niet veel bekend, maar uiteraard staat de meesterlijke boogschutter en voormalige agent van S.H.I.E.L.D. centraal. Vanaf eind 2021 is het verhaal te zien op Disney+ en vermoedelijk eindigt deze serie in 2022.

2022

Over 2022 gesproken. Ook dan knalt Disney+ vrolijk verder met nieuwe Marvel-series. Moon Knight, She-Hulk en Secret Invasion vormen slechts het topje van de ijsberg.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.