Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 10 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe film met Adam Sandler is hit op Netflix en het is géén komedie

Er staat een nieuwe film met Adam Sandler op Netflix, en die is direct een hit. Hustle is in Nederland en heel veel andere landen de best bekeken film van dit moment.

Sinds Uncut Gems (recensie) weten we dat Adam Sandler ook iets anders kan dan flauwe komedies en zoetsappige romcoms, die overigens stiekem heerlijk wegkijken. In Hustle speelt hij opnieuw een serieuze rol.

Hustle op Netflix

Waar Adam Sandler in zijn eerste serieuze film Uncut Gems een louche diamanthandelaar speelde, speelt hij in deze nieuwe film een basketbalscout voor de 76ers. Als geflopte basketbalcoach vindt hij een potentiële superspeler in Spanje en wil hij bewijzen dat deze geschikt is voor de NBA.

Naast hoofdrolspeler is Adam Sandler ook betrokken als producent. Basketbalgrootheid LeBron James was tevens nauw betrokken bij de productie van deze Netflix-film. De cast van Hustle bestaat uit onder anderen Queen Latifah, Ben Foster, Robert Duvall, Juancho Hernangómez en Heidi Gardner.

Best bekeken film van nu in Nederland

De nieuwe film van Adam Sandler staat nog maar net op Netflix en is volgens datawebsite Flixpatrol de best bekeken film van dit moment in Nederland. Wereldwijd moet Hustle alleen Interceptor voor zich laten, een actiefilm met een vrouwelijke ‘Rambo’ die het in haar eentje opneemt tegen terroristen met kernwapens.

Andere populaire Netflix-films van dit moment naast Hustle en Interceptor zijn The Accountant, Deep Impact, Knives Out, A Perfect Pairing, The Trip, Senior Year, RRR en The Angry Birds Movie 2.

Meer films met Adam Sandler op Netflix

De nieuwe film van Adam Sandler bekijk je hier. Meer van de romcoms met deze acteur? Schaam je daar vooral niet voor. En weet dat je Just Go With It, Blended, Murder Mystery, 50 First Dates, The Doover, Sandy Wexler, Hubby Halloween en The Week Of ook op Netflix kijkt. Nee, deze man zit niet stil.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.