Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 10 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Candice Swanepoel poseert in evakostuum voor de goede zaak

Candice Swanepoel laat zien hoe je wél naakt op Instagram mag staan. Ze deelde twee foto’s namens haar eigen bikinimerk Tropic of C, tijdens World Oceans Day.

Eerder deze week zag je Kylie Jenner een statement maken in een ‘topless bikini‘. Haar boodschap: free the nipple. Candice Swanepoel laat nu zien hoe je zonder #freethenipple stijlvol naakt op Instagram kunt staan.

Candice Swanepoel naakt op Instagram

“Zo kalm als de zee, maar zo verwoestend als het wordt”, aldus het topmodel op Instagram. Ze deelde twee foto’s, waarop ze op haar allerpuurst poseert. Bekijk ze in de onderstaande post op Instagram.

Candice Swanepoel behoeft natuurlijk geen introductie. Ze is een van de grootste supermodellen van deze eeuw, stond op de covers van alle grote bladen en liep shows voor de grote merken. Ook was ze collega van Doutzen Kroes als Victoria’s Angel tijdens de Victoria’s Secret Fashion Shows.

De bikini’s van Tropic of C

Inmiddels is het 33-jarige supermodel iets minder te zien op de covers en catwalks, en is ze vooral druk met Tropic of C, haar eigen bikinilabel. Maar waarom dan naakt op de foto? Welnu, dat deed Candice Swanepoel om aandacht te vragen voor Wereld Oceaan Dag (World Oceans Day), die jaarlijks op 8 juni plaatsvindt.

Oh, en daarbij geeft ze ook nog eens korting op de hele collectie, mocht je geïnteresseerd zijn. Bekijk de collectie hier. Nu hebben we het al heel lang over de bikini’s van Tropic of C, maar heb je er nog een eentje gezien. Weest gerust, hieronder een paar foto’s van Candice Swanepoel die haar eigen waar aanprijst. Meer vind je op Instagram.

Candice Swanepoel is niet de enige vrouw die naakt aandacht vraagt voor een betere wereld. Nina Agdal kan er bijvoorbeeld ook over meepraten. Dat er nog veel wereldverbeteraars mogen volgen!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.