Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Nina Agdal heeft een interessante boodschap over vertrouwen

Naakt op Instagram, mag dat? Nou, als je een supermodel als Nina Agdal bent wel. Dan heb je blijkbaar helemaal geen OnlyFans-account nodig om je te ontdoen van de vertrutting op social media.

Toegegeven: de naaktfoto die ze vandaag deelde, komt niet in de buurt bij content die je op OnlyFans ziet, maar er zijn vrouwen die hier niet mee wegkomen op Instagram. Lees hier hoe het social media-platform, dat eigendom is van Facebook, met twee maten meet.

Nina Agdal naakt met een boodschap

Over tot de orde van de dag. Het Deense model ging vandaag maar weer eens uit de kleren, en wel met een boodschap. “Weet je wat er naakt goed uitziet? Vertrouwen”, aldus het model. Mooi gesproken hoor. Kunnen we alleen maar beamen.

Nina Agdal zoekt op Instagram overigens, al dan niet bewust, vaker de grens van het toelaatbare op. Ze vindt de nudity policy maar niks en er is dan ook wel eens een foto verwijderd. Maar in het algemeen komt ze er dus mee weg, zoals je hieronder ziet.

Van supermodel tot fitness-influencer op Instagram

Het Deense model was een van de modellen die naast Doutzen Kroes, Adriana Lima en de rest tot het elitegilde van Victoria’s Secret behoorde. Haar grote doorbraak was echter bij Sports Illustrated, waar ze in 2012 te zien was als Rookie of the Year en in de edities daarna een vast gezicht werd. Door de jaren heen deed ze campagnes voor de grote merken en tijdschriften, maar tegenwoordig is ze vooral actief als fitness-influencer. Een compilatie van haar account, waar ze laat zien dat naakt ook stijlvol kan zijn.

Nina Agdal is niet de enige voormalige Victoria’s Angel die een broertje dood heeft aan de regels wat betreft naakt op Instagram. Bekijk hier hoe dat onlangs bij Doutzen Kroes tot uiting kwam.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.