Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Life 19 sep 2019

Amber Heard mag volledig topless Instagram, waarom eigenlijk?

Er is ophef ontstaan om een tepel. Ja, het is weer eens zover. Waarom mag Amber Heard wel topless op Instagram en worden heel veel andere vrouwen die het leuk vinden om een foto met blote borsten te tonen direct verwijderd?

Amber Heard topless op Instagram: mag dat?

Instagram, dat eigendom is van Facebook, heeft het niet op tepels van vrouwen, maar het beleid lijkt selectief. Amber Heard postte een topless foto uit een shoot met The Interview Magazine, die in samenwerking met modelabel Saint Laurent is gemaakt. Met 6,9 miljoen volgers en heel wat betaalde campagnes is het modemerk een goede klant voor Instagram, net als Amber Heard (3,9 miljoen volgers) en in mindere mate Interview Magazine (970 duizend volgers).

New feature out in Interview Mag. Link in bio . #interviewmag Hair: @teddycharles35 Make-up: @melaniemakeup has Stylist: @karlawelchstylist Photographer: Matt Welch @matthew_welch @interviewmag @ysl full look

763.9k Likes, 16.2k Comments – Amber Heard (@amberheard) on Instagram: “New feature out in Interview Mag. Link in bio . #interviewmag Hair: @teddycharles35 Make-up:…”

Oeeeh, een tepel

Ja, de bovenstaande foto heeft heel wat losgemaakt en deels is dat ook wel begrijpelijk. Waarom mag een foto uit een modecampagne wel en een willekeurige #freethenipple foto niet? Vrouwen rapporteerden de foto massaal, maar kwamen er allemaal achter dat de topless foto ‘niet in strijd is met de richtlijnen van de Instagram-community’. De officiële verklaring van Instagram luidt als volgt: “De tepel van Amber Heard overtreedt de regels niet, omdat hij niet volledig zichtbaar is”. Het sociale mediaplatform verklaarde ook samen te werken met zogenoemde high profile-gebruikers om het platform te optimaliseren, maar dat de regels voor iedereen hetzelfde zijn. En daarmee moeten we het doen.

Cloning success! Link in bio #interviewmag Hair: @teddycharles35 Make-up: @melaniemakeup has Stylist: @karlawelchstylist Photographer: Matt Welch @matthew_welch @interviewmag @ysl full look

263.4k Likes, 1,196 Comments – Amber Heard (@amberheard) on Instagram: “Cloning success! Link in bio #interviewmag Hair: @teddycharles35 Make-up: @melaniemakeup has…”

Amber Heard is een 33-jarige actrice uit de Verenigde Staten, bekend van onder meer Justice League (2017) en Aquaman (2018). Naast haar werk als actrice is ze ook bekend om haar bevlogen liefdesleven. Via fotografe Tasya van Ree kwam ze terecht bij Johnny Depp, om daarna een relatie aan te gaan met Elon Musk. Inmiddels is ze weer vrijgezel. Tot zo ver deze tepel-gate van deze dame, zonde om het nog langer over te hebben.

Direct flight from LAX to Gold Coast. Impromptu beachwear, yes ma’am

50.7k Likes, 302 Comments – Amber Heard (@amberheard) on Instagram: “Direct flight from LAX to Gold Coast. Impromptu beachwear, yes ma’am”

Sometimes you get a sign

119.2k Likes, 817 Comments – Amber Heard (@amberheard) on Instagram: “Sometimes you get a sign”

Harpers Bazaar Taiwan April 2019 Magazine: @harpersbazaar_tw Photographer: @davidslijper S Stylist: @sarahgorereeves Hair: @robertvetica Make-up: @melaniemakeup

306.1k Likes, 850 Comments – Amber Heard (@amberheard) on Instagram: “Harpers Bazaar Taiwan April 2019 Magazine: @harpersbazaar_tw Photographer: @davidslijper S…”

Summer stripes!

558.3k Likes, 3,624 Comments – Amber Heard (@amberheard) on Instagram: “Summer stripes!”

🍒 Check ook de topless shoots van Jennifer Aniston en Amberleigh West

Reageer op artikel:
Amber Heard mag volledig topless Instagram, waarom eigenlijk?
Sluiten