Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 27 sep 2021
Leestijd: 5 minuten

Netflix onthult meer dan 15 nieuwe series, films en trailers

Afgelopen zaterdag vond Tudum plaats, een tjokvol digitaal evenement van Netflix. De streamingdienst schakelde zijn grootste sterren in om tientallen films, series en documentaires de revue te laten passeren. We zetten de grootste onthullingen op een rijtje.

Tudum is letterlijk de naam van het audiologo van Netflix. Je kent ‘t wel: het geluid dat je hoort als je een Original aanklikt en het logo van het bedrijf in beeld komt.

Netflix’s Tudum: de grootste onthullingen

Drie uur lang duurde het evenement. Van onthulde series en langverwachte trailers tot ander belangrijk nieuws: we zetten de belangrijkste aankondigingen van afgelopen weekend voor je op een rijtje.

Red Notice

Red Notice wordt de duurste Netflix-film tot op heden. Onlangs kregen we de eerste trailer voor de internationale actiefilm te zien. De streamingdienst greep Tudum aan om nog eens een enerverend voorproefje uit te brengen. Met Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot in de hoofdrollen! Komt uit op 12 november.

Lees hier meer over Red Notice

Stranger Things seizoen 4

Een deel van de cast van Stranger Things werd ingeschakeld door Netflix om de show te presenteren. Gelukkig waren ze ook niet te beroerd om een voorproefje op seizoen 4 van hun eigen Original aan te kondigen. Seizoen 4 van Stranger Things komt ergens in 2022 uit.

Ozark seizoen 4

Ozark is sinds het eerste seizoen uit 2017 alweer aan seizoen 4 toe. Dat wordt ook meteen het laatste hoofdstuk van het avontuur van financieel adviseur Marty Byrde (Justin Bateman). Het laatste seizoen wordt in twee blokken van zeven all;everingen uitgebracht. Een releasedatum laat nog even op zich wachten, maar Netflix had wel alvast een eerste voorproefje op Part 1.

Kanye West-docu Jeen-yuhs

Netflix komt ergens in 2022 met een docu over de carrière van Kanye West. Jeen-yuhs, wat je uitspreekt als ‘genius’, is twee decennia lang gefilmd en belooft fans een intiem en onthullend portret van de controversiële artiest. Ook de periode waarin ie door probeerde te breken komt uitgebreid aan bod. Voorlopig moeten we het doen met de eerste beelden, die je hieronder kunt checken.

Sex Education

Seizoen 3 van Sex Education is nog maar net uit, maar nu heeft de streamingdienst al goed nieuws voor fans van de Original. Een korte, simpele maar oh zo welkome aankondiging dat Sex Education een vierde seizoen krijgt!

Bridgerton

Of je er nou fan van bent of niet, je kunt er niet omheen dat Bridgerton een gigantische pandemie-hit was. Sterker nog, het is de grootste Netflix-serie. Ooit. Achter de schermen werkt men al druk aan een tweede seizoen, waarvan fans tijdens Tudum een allereerste voorproefje kregen. Bridgerton seizoen 2 komt ergens in 2022 naar Netflix.

Sandman

We hebben er lang op moeten wachten, maar Netflix heeft ons eindelijk een eerste voorproefje gegeven op Sandman. Een adaptatie van de gelijknamige comic van Neil Gaiman. De man achter onder andere American Gods. De teaser zet meteen een sfeer neer die naar meer smaakt. Helaas heeft Sandman nog geen officiële releasedatum.

League of Legends: Arcane

Arcane is een animatieserie die zich afspeelt in de wereld van League of Legends, de nog immer populaire videogame. Netflix voorzag het project afgelopen weekend niet alleen van een nieuwe trailer maar eindelijk ook van een releasedatum: 6 november.

Hellbound

De regisseur van het geprezen Train to Busan is terug met een horrorserie voor Netflix. Zuid-Koreaans megatalent Yeon Sang-ho laat in de eerste trailer voor Hellbound al meteen behoorlijk angstaanjagende monsters neer. Komt al naar Netflix op 19 november!

Tiger King seizoen 2

Afgelopen weekend bleek al uit een promotievideo van Netflix dat we nog dit najaar een tweede seizoen van Tiger King gaan krijgen. Nu hebben we dankzij Tudum eindelijk ook een releasedatum: 17 november.  Tijd om een dag vrij te vragen en popcorn in te slaan!

Lees hier meer over Tiger King seizoen 2

Cowboy Bebop

Netflix gaat het onmogelijke proberen: één van de meest geliefde en unieke anime-series ooit omtoveren tot live-action. Dat kan bijna alleen maar mis gaan, maar oordeel zelf, hieronder vind je de zaterdag onthulde intro van de serie Cowboy Bebop:

Army of Thieves

Army of the Dead krijgt op 29 oktober al een prequel in de vorm van Army of Thieves. De Original gaat dit keer niet over zombies, maar duikt in het verleden van kluiskraker Dieter. Check hieronder een gloednieuwe trailer.

Inside Job

Een animatieserie over complottheorieën van de schrijver achter Gravity Falls? Dat klinkt goed, en dat is precies wat je gaat krijgen op 22 oktober. Netflix onthulde tijdens Tudum een eerste voorproefje. Inside Job is een animatieserie voor volwassenen die de medewerkers van de zogenaamde Deep State volgt.

Don’t Look Up

Eerder deze maand kregen we de eerste beelden te zien van Don’t Look Up. Een dramakomedie met een sterrencast waar je U tegen zegt. Onder andere Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Meryl Streep en Leonardo DiCaprio spelen een rol in de nieuwe film van Adam McKay. Netflix had zaterdag een nieuwe teaser klaar staan voor fans.

Lees hier meer over Don’t Look Up

Drifting Home

Fans van anime en oogstrelende films in het algemeen, opgelet: Studio Colorido komt ergens in 2022 met een nieuwe Netflix Original genaamd Drifiting Home. De eerste trailer belooft een kleurrijk avontuur. Check in de tussentijd ook A Whisker Away, hun vorige project voor Netflix.

Heel veel The Witcher

Oké, houd je vast. Netflix liet zaterdag meerdere teasers zien voor The Witcher seizoen 2, we kregen een kijkje achter de schermen bij de prequel Blood Origin en er komt officieel een derde seizoen van The Witcher. Daarnaast kregen we het nieuws dat er nóg een animatiefilm aankomt en een serie voor kinderen. Daarover is verder helaas nog niks bekend.

Je checkt de nieuwe beelden allemaal hieronder:

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.