Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 27 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Bol en Amazon stunten met LEGO: 8 sets met grote korting

Opgelet! Bol.com is weer eens aan het stunten met dagelijkse deals, zeven dagen lang. Het goede nieuws is dat er daardoor ook een flink aantal LEGO-sets voor volwassenen met grote korting te scoren zijn.

LEGO-deals bij Bol en Amazon

Nog beter nieuws: Amazon gaat daarin mee, en heeft zijn prijzen met die van Bol gematcht. Oftewel, je kunt bij beide webshops toffe LEGO aanschaffen voor prijzen die reuze meevallen. Handig alvast voor de feestdagen! We zetten 8 aanraders voor je op een rijtje.

LEGO Technic Dom’s Dodge Charger

LEGO heeft heel wat voertuigen uitgebracht door de jaren heen, maar weinig zijn er zo iconisch als deze Dodge Charger. Het is namelijk het racemonster van Dominic Toretto uit de The Fast and Furious-films. De motorkap kan open, met daarin een treffend nagebouwde V8-motor. Ook is deze imposante wagen (39 centimeter lang) voorzien van bewegende zuigers en flessen nitro. Het blijft immers Fast and Furious!

Klik hier voor de aanbieding: van 99,99 naar 65,49 euro

LEGO Aanbieding bol Amazon
🚥 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Land Rover Defender

We blijven even in de LEGO Technic hangen, want ook deze Land Rover Defender kun je nu tijdelijk met grote korting scoren bij Bol.com en Amazon. Met 2500 stukjes bouw je een imposante jeep, van 42 centimeter lang, 22 centimeter hoog en 20 centimeter breed. Dan heb je ook wat, want in samenwerking met Land Rover zijn er allerlei (bewegende) authentieke details in verwerkt.

Klik hier voor de aanbieding: van 179,99 naar 122,29 euro

LEGO Technic Land Rover Defender - 42110
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO City Ruimtevaart Raket Bouwen en Transporteren

Even heel wat anders, want we gaan naar de ruimte. Met deze LEGO City-set bouw je een roverlaboratorium, waarin een Rover klaargemaakt wordt om Mars te verkennen. Bouw de raket, vervoer ‘m met de crawler en bevestig het geheel op het lanceerplatform. Een toffe set voor als je kinderen hebt, want het is zowel een toffe om te bouwen als om mee te spelen.

Klik hier voor de aanbieding: van 139,99 naar 104,79 euro

LEGO Aanbieding bol Amazon
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO City Treinen Vrachttrein

Houd je het liever bij vervoer op de aarde? Dan is deze vrachttrein een aanwinst voor je LEGO-stad. Je bouwt een gemotoriseerde locomotief die je draadloos kunt aansturen via Bluetooth. Het is immers 2021.  Tevens kun je er een kraanwagon en vrachtwagen naast bouwen, en ook een controlecentrum is nodig om de trein zijn ding te laten doen. Ook een mooie speelset en/of verjaardagscadeau voor een nichtje of neefje!

Klik hier voor de aanbieding: van 189,99 naar 113,59 euro

LEGO Aanbieding bol Amazon
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Super Mario Eindbaasgevecht op Bowsers Kasteel

Over speelsets gesproken: deze Super Mario LEGO-set is eigenlijk bedoeld om mee te spelen, maar dankzij de nostalgiefactor en het sterke design is het ook een mooie set om als volwassene in elkaar te zetten. Je bouwt het kasteel van Bowser, waarin je waarschijnlijk in menig Mario-game vele uurtjes hebt besteed.

Klik hier voor de aanbieding: van 99,99 naar 65,49 euro 

LEGO Aanbieding bol Amazon
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Volvo 6×6 Truck met Kieptrailer

Terug naar Technic. Deze Volvo 6×6 truck met kieptrailer kun je besturen met je smartphone, middels een bijbehorende app waarin je ook nog eens allerlei uitdagingen vindt. Gamen, maar dan anders. Terug naar de truck: die bestaat uit maar liefst 2193 onderdelen en is met zijn 60 centimeter lengte behoorlijk imposant.

Klik hier voor de aanbieding: van 249,99 naar 157,29 euro

LEGO Aanbieding bol Amazon
🌟 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Jeep Wrangler

Van 6×6 naar 4×4: de Jeep Wrangler mag er ook zeker zijn. Met voorwielbesturing en een werkende lier is het zowel een toffe set om mee te spelen als kind, als een uitdagende bouwervaring. De klassieke ronde koplampen, de grille en het reservewiel achterop zorgen direct voor een herkenbaar geheel.

Klik hier voor de aanbieding: van 54,99 naar 37,19 euro

LEGO Technic Jeep Wrangler
🚙 (Afbeelding: LEGO)

LEGO Technic Ducati Panigale V4 R

We sluiten af met een model dat wat betaalbaarder is, maar helaas wel dit jaar nog uit de handel gaat. Als je al een keer je oog hebt laten vallen op deze Ducati Panigale V4 R, dan is dit waarschijnlijk je laatste kans om ‘m voor een scherpe prijs te scoren.

Klik hier voor de aanbieding: van 59,99 naar 39,69 euro

Amazon Prime Days Afbeelding: LEGO / Ducati)
🏍 (Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.