Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 3 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe beelden Loki en een cryptische boodschap van Miss Minutes

Marvel heeft een behind the scenes-video gedeeld van Loki, de veelbelovende Marvel-serie over het vijandige geadopteerde ‘broertje’ van Thor. Ook is er een cryptische boodschap van Miss Minutes.

De komst van Disney+ maakt het leven van Marvel-fans nog leuker dan het al was. Met series als WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier en deze reeks documentaires is er oneindig veel te snoepen op de streamingdienst. Maar persoonlijk kijken we vooral uit naar Loki, de serie die op 9 juni in première gaat.

Video: achter de schermen bij Loki

De trailer van Loki werd al gedeeld tijdens Disney Investor Day, maar tegenwoordig is er veel meer nodig om fans zoet te houden. Dus gooide Marvel er gisteren nog maar eens een video uit met de eerste behind the scenes-beelden.

De behind the scenes-video is het laatste voorproefje op de serie. De video bevat ook interviews met regisseur Kate Herron en de hoofdcast, waaronder Tom Hiddleston (Loki) en Owen Wilson (Mobius M. Mobius). We zouden zeggen: kijk en watertand.

Cryptische boodschap van Miss Minutes

Ongeveer tegelijk met de nieuwe behind the scenes video van Loki verscheen een cryptische boodschap van Miss Minutes op Twitter. Dit is de mascotte van de Time Variance Authority (TVA), een bureaucratische organisatie die buiten tijd en ruimte bestaat. Eerder stond Miss Minute al centraal in de onderstaande trailer.

Maar wat betekent die cryptische boodschap van Miss Minutes? Onder de tweet wordt druk gespeculeerd. Twitter-gebruikers doken in de materie en ontcijferden het volgende bericht: “Als ik eenmaal uit deze helse gevangenis ben ontsnapt, roepen ze om de TVA. Ik zweer dat ik alles tot de grond toe afbrand”.

9 juni op Disney+

Wordt Miss Minutes net als Loki gevangen gehouden? Stuurt hij misschien een bericht via Miss Minutes? Duidelijk is in ieder geval dat het begrip tijd een rol gaat spelen. Vanaf 9 juni, als de serie in première gaat op Disney+, weet je meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.