Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Disney+ 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Disney toont eerste trailers van Loki-serie en Falcon and the Winter Soldier

Gisteren was het Disney Investor Day. Dat klinkt misschien wat zakelijk en saai, maar dan zit je er flink naast. Dit is namelijk de dag waarop Disney al haar grote plannen voor de toekomst uit de doeken doet. Zo werden we overladen met nieuwe films en series die gaan verschijnen. Vooral voor Marvel-liefhebbers breken er mooie tijden aan met Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki.

Dit zijn namelijk de drie Marvel-series die volgend jaar gaan verschijnen. WandaVision is als eerste aan de beurt. Scarlet Witch en Vision zullen op 15 januari hun debuut gaan maken op Disney+. Wanneer hun avontuur erop zit is Falcon and the Winter Soldier aan de beurt. De beste vrienden van Captain America zullen in maart 2021 het stokje overnemen. Als derde mag Loki los. Wanneer zijn tijdreis-avontuur gaat verschijnen is nog niet bekend, maar dit zal ergens in de tweede helft van 2021 zijn.

Disney+ toont eerste beelden van Loki-serie

Deze drie series zijn allemaal al opgenomen en dus is er genoeg materiaal om trailers te maken. Die kans laat Disney natuurlijk niet liggen en dus presenteerde de mediagigant gisteren drie nieuwe trailers. Voor WandaVision is dit de tweede keer dat we bewegende beelden zien. Voor Falcon and the Winter Soldier en Loki zijn dit de eerste volwaardige trailers.

Dit betekent dat we eindelijk een beter beeld krijgen van Loki’s eigen serie. We wisten al dat tijdreizen en alternatieve tijdlijnen een belangrijke rol zouden gaan spelen, maar nu zien we het met eigen ogen. We volgen in deze serie de Loki die in Avengers: Endgame wist te ontsnappen. Hij wordt vervolgens opgepakt door de TVA. Dit staat voor Time Variance Authority en is een organisatie die tijdlijnen in de gaten houdt.

WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier

Zoals gezegd toonde Disney, naast de eerste Loki trailer, ook nieuwe beelden van WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier. De trailer van WandaVision bewijst opnieuw dat dit een hele bijzondere serie gaat worden en totaal anders is dan we gewend zijn. The Falcon and the Winter Soldier-trailer bevestigt ook wat we eigenlijk al wisten, namelijk dat keiharde actie en humor centraal zullen staan in deze serie.

2021 belooft dus een fantastisch jaar te gaan worden voor Marvel-fans. Zeker omdat er naast deze live-action series ook nog een vierde serie gaat verschijnen. In de zomer komt namelijk ook What If…? naar Disney+. Dit een animatieserie waarin iedere aflevering een MCU-film gepakt wordt, maar met één belangrijk element dat totaal anders is. Meer hiervoor en de veelbelovende trailer vind je hier.

Ook goed nieuws voor Star Wars-fans

Disney+ wordt niet alleen de thuisbasis van Marvel. Ook Star Wars gaat een grote rol spelen op de streamingdienst. The Mandalorian is namelijk pas het begin. Disney heeft tien nieuwe Star Wars-series en films onthuld. Welke dat zijn, lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney toont eerste trailers van Loki-serie en Falcon and the Winter Soldier
Sluiten