Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Belgische fans klagen massaal over nieuwe aflevering Undercover

Het nieuwste seizoen van Undercover werd de afgelopen weken overladen met lof. De plottwisten volgen elkaar in rap tempo op en de spanning is inmiddels om te snijden. Alle lof is terecht, maar na de nieuwste aflevering is er opeens ook kritiek. Belgische kijkers hebben zich rot geërgerd aan een grote fout. Gelukkig hadden wij daar dankzij Netflix geen last van.

In tegenstelling tot bij ons, is Undercover in België ook op televisie te zien. Iedere zondagavond zendt de zender Eén de nieuwste aflevering uit. Pas wanneer hij is afgelopen, verschijnt deze ook op Netflix. De Belgen hebben op dat gebied dus een voorsprong op ons Nederlanders, maar daar hadden ze afgelopen weekend niet veel aan.

Belgen worden gek van nieuwe Undercover aflevering

Bij de meest recente aflevering ging er iets mis. Door een technische fout was de aflevering volgens velen eigenlijk niet te kijken. Bij de scènes waarin Turks werd gesproken was constant een Nederlandse voice-over te horen. Dit was erg verwarrend en bovenal zeer irritant. Vooral op Twitter bleef deze frustratie niet undercover.

De mailbox van Eén stroomde in rap tempo vol. Inmiddels heeft de zender gereageerd op de fout en komt het ook met een oplossing: “door technische problemen ging er vanavond een foutieve versie van Undercover op antenne. Onze excuses hiervoor. We proberen dit zo snel mogelijk recht te zetten en de correcte aflevering aan te bieden op VRT NU.” Voor de mensen die niet willen streamen wordt de aflevering van afgelopen zondag aankomende woensdag herhaald.

Netflix laat Virgil van Dijk acteerdebuut maken

Op deze fout na valt er weinig aan te merken op Undercover. Het derde seizoen is ijzersterk en ook de promotie van de nieuwste reeks is dik in orde. Netflix heeft zelfs Virgil van Dijk weten te strikken voor deze geniale promo.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.