Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 28 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De 100 ‘mooiste vrouwen’ van 2021, inclusief Yasmine Wijnaldum

Net iets na de FHM500 is er de Maxim Hot 100. Een vergelijkbare verkiezing, maar dan wereldwijd in plaats van nationaal. Eerder werd al bekend dat Teyana Taylor is uitgeroepen tot ‘s werelds meest sexy vrouw in 2021. Nu is de volledige top 100 onthuld, en daar staat Yasmine Wijnaldum ook tussen.

De Amerikaanse Teyana Taylor is singer-songwriter, actrice, danseres, choreograaf, regisseur en model. Ze schrijft niet alleen nummers voor zichzelf, maar ook voor andere grote artiesten. Nu kan ze ook ‘meest sexy vrouw van 2021’ toevoegen aan haar CV. Bekijk hier de bijbehorende shoot.

Maxim 100:’s werelds meest sexy vrouwen in 2021

Maar Teyana Taylor, de eerste zwarte vrouw die deze verkiezing heeft gewonnen, is slechts het topje van de ijsberg. De volledige lijst met de 100 meest sexy vrouwen op aarde is nu ook onthuld. We lichten de meest opvallende dames in de lijst uit. Scrol naar beneden voor de volledige top 100.

Yasmine Wijnaldum

Als eerst gaan we natuurlijk op zoek naar Neerlands trots en in het geval van de Maxim Hot 100 is dat Yasmine Wijnaldum. Nee, dat is niet de vrouw van Georginio Wijnaldum, maar een Nederlands fotomodel dat snoeihard aan de weg timmert. Zo is ze Miss October in de prestigieuze V Magazine Calendar 2021, waarin ook Bella Hadid en andere supermodellen te bewonderen zijn.

Olivia Culpo

Teyana Taylor is de opvolger van Olivia Culpo, die de titel ‘s werelds meest sexy vrouw twee jaar mocht dragen. In het pandemiejaar 2020 kwam de Maxim Hot 100 namelijk niet uit.

Jennifer Lopez

Inmiddels is ze 51 jaar oud, maar Jennifer Lopez behoort nog altijd tot de honderd meest sexy vrouwen ter wereld. En daar zal niemand het mee oneens zijn. Wat is dit toch een icoon, op eenzame hoogte.

Dua Lipa

Dua Lipa wordt gezien als ‘s werelds meest sexy zangeres in de Maxim Hot 100. Als je deze shoot van de Kosovaars-Britse zangeres van Albanese afkomst ziet, dan kun je ook hier moeilijk tegen in beroep gaan.

Candice Swanepoel

De Maxim Hot 100 is niet compleet zonder het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel. Het supermodel liep, samen met onder anderen Yasmine Wijnaldum, de Victoria’s Secret Fashion Show en stond model voor alle grote merken. Tegenwoordig heeft ze haar eigen model, waarvoor ze zelf model staat.

Teyana Taylor

Last but not least: Teyana Taylor. We noemden haar al even, deze Amerikaanse alleskunner is de winnaar van de Maxim Hot 100. Lees en bekijk hier meer.

Bekijk de volledige Maxim Hot 100 met ‘s werelds meest sexy vrouwen, gerangschikt op categorie, HIER.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.