Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 6 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid als Miss January 2021 is pure kunst

De V Magazine Calendar 2021 is net als vorig jaar weer een vorm van kunst. Vooral dankzij Bella Hadid, die als Miss January op uiterst stijlvolle manier uit de kleren is gegaan en jou in lingerie indringend aankijkt.

Wij zijn fan van Bella Hadid. Volgens de wetenschap is ze mooiste vrouw ter wereld. Dat gaat ons weer een beetje te ver, maar ze verrijkt ons leven wel met haar shoots en privéfoto’s. In 2021 gaat ze vrolijk verder, te beginnen in V Magazine.

Bella Hadid als Miss January

Vorig jaar was Bella Hadid Miss February, nu mag ze de kalender openen. Ook siert het half-Nederlandse supermodel de cover.

De credits gaan naar fotograaf Renell Medrano, die Bella Hadid heeft vastgelegd voor de nieuwe kalender van V Magazine. Medrano staat bekend om haar kunstzinnige foto’s van modellen en beroemdheden. Bekijk de beelden hieronder, meer foto’s bekijk je hier.

Meer celebs in de V Magazine Calendar 2021

De V Magazine Calendar 2021 is in samenwerking met Emporia Armani gemaakt, omdat het Italiaanse modelabel dit jaar zijn 40-jarige jubileum viert. Naast Bella Hadid als Miss January staan er meer bekende modellen de kalender. Zo is Irina Shayk Miss February. Voor het eerst zijn er naast vrouwen ook mannen te bewonderen, en dat juichen we alleen maar toe. De namen tot en met mei zijn bekend, de overige maanden worden later bekendgemaakt. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Bella Hadid mag volgens de wetenschap dan de mooiste vrouw ter wereld zijn, maar daar denkt niet iedereen zo over. In de jaarlijkse verkiezing van T.C. Chandler, die stamt uit 1991, moest ze het afleggen tegen een Israëlische militair. Jawel, Yael Shelbia is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van 2020.

😍 Check ook: De 10 mooiste vrouwen van 2020 volgens de Nederlandse man

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.