Redactie
Redactie Life 2 nov 2019

Bella Hadid als Catwoman is alles wat Halloween nodig had

Net toen we dachten al het Halloween-geweld achter de rug te hebben, komt Bella Hadid nog even langs als Catwoman. Dit is alles wat we nodig hadden.

Halloween is sinds het Instagram-tijdperk veel meer dan trick-or-treat en enge kostuums. Celebs hebben er een gewoonte van gemaakt om er niet eng, maar schaars gekleed bij te lopen. Tijdens Halloween 2019 is de wereld weer verwend. We zagen onder anderen Yolanthe van haar beste kant in Star Wars-stijl, Kylie Jenner als Playboy Bunny en Kleine Zeemeermin, Ciara als Beyoncé en zo kunnen we nog even doorgaan. Bekijk de foto’s (deel 1 en deel 2) nog eens rustig terug. Nu graag aandacht voor Bella Hadid als Catwoman.

Bella Hadid als Catwoman tijdens Halloween

Toen we vorige maand te horen kregen dat Zoë Kravitz Catwoman gaat spelen in The Batman waren we ervan overtuigd dat er geen betere optie was. Maar sinds Halloween 2019 weten we dat ook Bella Hadid het minstens even goed zou doen als Catwoman. Of ze nou kan acteren of niet, deze vrouw zouden we blind casten voor een standalone film over de katachtige superheldin. Hopelijk ben je nog op tijd voor de Instagram Stories.

catwoman, bella hadid, halloween, 2019, sexy
Bron: Instagram Stories @bellahadid

Lekker kort en pittig als Fred Flinstone

Voordat ze haar Catwoman-pak van zolder haalde, was Bella Hadid al de winnaar van Halloween 2019. Met een lekker kort en pittig kapsel, dat deze dame als geen ander kan hebben, ging ze eerder deze week verkleed als Fred Flinstone. Vergeet niet te swipen door de bovenste Instagram-post.

Smaken verschillen, maar volgens de wetenschap is Bella Hadid ’s werelds mooiste vrouw, iets wat ze maar weer eens onderstreepte tijdens Halloween 2019. Bekijk hier de top 10.

Catwoman door de jaren heen

Bella Hadid had genoeg inspiratie voor haar Halloween-outfit. Heel wat beroemde actrices kropen in de rol van Catwoman. Bekijk onze top 7 katachtige superheldinnen uit de filmgeschiedenis, met Halle Berry natuurlijk op nummer één.

Reageer op artikel:
Bella Hadid als Catwoman is alles wat Halloween nodig had
Sluiten