Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 17 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Spontaan verliefd op Dua Lipa na deze fotoshoot in Elle

Dua Lipa is de toekomst, zo valt te lezen op de cover van de mei-editie van Elle USA. De zangeres ging op stijlvolle wijze uit de kleren voor een shoot en als je de foto’s ziet ben je op slag verliefd.

We kenden Dua Lipa vooral van haar hitjes. Maar de Kosovaars-Britse zangeres van Albanese afkomst doet het ook behoorlijk goed als model. Deze dame heeft het allemaal.

Dua Lipa met intieme shoot in Elle

Waar het tijdens de coronacrisis een trend onder modellen en andere beroemdheden is om naakt op de foto te gaan met enkele een kussen ter bedekking, koos Elle USA voor de shoot met Dua Lipa voor een couture-gitaar van Moschino. Check de foto’s in de onderstaande post.

De Elle-shoot met Dua Lipa gaat verder een twee naaktportretten met een gekleurde gitaar. De fotoshoot, met veel fleur en kleur, maar ook met latex, is niets dan een uiting van hogere kunst. Dat is vooral te danken aan fotografe Zoey Grossman, die ook verantwoordelijk was voor de intieme shoot van Bella Hadid in V-Magazine.

Naast de fotoshoot in Elle USA is ook het interview met Dua Lipa lekker weg te lezeb. Zo tipt de zangeres Netflix-films en series en vertelt ze wat ze draagt tijdens quarantaine. Lees de cover story hier.

Future Nostalgia

Aanleiding van de shoot in Elle USA is Future Nostalgia, het album dat Dua Lipa op 3 april uitbracht. Luister de nieuwe plaat op Spotify. Op de koop toe nog wat foto’s van andere shoots rond haar nieuwe album.

Modellen in quarantaine bieden troost

Waar Dua Lipa nog lekker nummers kan schrijven in thuisisolatie, vervelen modellen zich stierlijk in quarantaine. En dat pakt goed uit. Ze kleden zich en masse uit en delen de beelden op Instagram. Bekijk hier een overzicht, van Bella Hadid tot Anna Nooshin.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.