Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 16 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Nike dropt metallic gouden Air Max 90 sneakers

Voor de mannen die willen shinen komende zomer, zijn er nu de metallic gouden Nike Air Max 90 sneakers. Het klassieke model is onveranderd gebleven, maar heeft nu een blinkende twist.

Dat metallic kleuren weer helemaal hot zijn, zag je onder meer al in de nieuwe én betaalbare retrocollectie van Asics. Tijdens Air Max Day 2020 kondigde ook Nike een metallic pack aan, waarvan de gouden versie nu te koop is voor heren.

Nike Air Max 90 metallic goud

Het nieuwe Air Max 90 metallic pack bestaat uit gouden, zilveren en bronzen Nike sneakers. Aanvankelijk werden de schoenen onthuld als damesmodellen, maar nu gaan ze tot en met maatje 47. Moet groot genoeg zijn, zou je zeggen.

nike air max 90, metallic, medal pack, sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Het model blijft trouw aan zijn roots met de iconische zool met wafelpatroon, gestikte overlays en klassieke TPU-accenten. De Max Air unit in de hak is ooit ontworpen voor performancegericht hardlopen en zorgt voor een lekkere demping. Inmiddels is dit model natuurlijk al jaren gekaapt door de straat. De shiny Nike sneakers zijn nu te koop op via de Nederlandse website van het Amerikaanse sportmerk. Je betaalt 160 euro voor de Air Max 90 in metallic goud.

nike sneakers, air max 90, metallic gold, goud
(Afbeelding: NikeNL)

Samen met de bronzen en zilveren variant vertegenwoordigen deze schoenen de kleuren van de Olympische medailles. De Olympische Spelen van Tokio in 2020 mogen dan een jaar uitgesteld zijn, Nike heeft zijn thema-sneakers al klaar. Check hier het Air Max 97 ‘Olympic Rings’ Pack, met vijf modellen in de kleuren van de Olympische ringen.

Nike sneakers met korting

Betaal je liever niet de hoofdprijs voor Nike sneakers? Geen probleem. Waar er nieuwe sneakers bijkomen, belanden andere modellen weer in de uitverkoop. Bekijk dit overzicht van modellen die eind maart in de online sale zijn gegaan.

Check ook: Je eigen haar knippen: 8 essentiële tips voor een strak doe-het-zelf-kapsel

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.