Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Candice Swanepoel is een godin in de campagne van Tropic Of C

2020 brengt heel veel slechte dingen, maar je kunt de focus beter leggen op de selectieve lichtpuntjes die het jaar brengen. Zoals deze campagne van Tropic Of C, mogelijk gemaakt door Victoria’s Secret-icoon Candice Swanepoel.

Ze behoort tot het elitegilde waartoe ook Doutzen Kroes, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Gisele B├╝ndchen behoorden. Maar de Victoria’s Angels zijn niet meer van deze tijd. Althans, op de manier hoe ze destijds werden ge├źtaleerd. Neemt niet weg dat we nog altijd de voeten zouden kussen van het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel (32), tegenwoordig eigenaar van Tropic Of C.

Candice Swanepoel in bikini-campagne Tropic Of C

Tropic of C is een eco-vriendelijk bikini-merk dat naar eigen zeggen een positieve impact wil hebben op het milieu en daarbuiten. Kernwaarden zijn duurzaamheid, empowerment, community en kwaliteit. Dit zal ongetwijfeld allemaal een beetje geromantiseerd zijn, maar alleen het uitdragen van een dergelijke visie is al positief. Bovendien vertikken we het om kritisch te zijn op een merk van Candice Swanepoel.

Voor de dames: de nieuwste collectie bestaat uit aardse tinten en geometrische vormen. Voor dames, heren en alles daar tussenin: de campagne met Candice Swanepoel is een vorm van kunst. Of slaan we nu een beetje door? Hoe dan ook: foto’s liegen niet.

Eerder dit jaar was Candice Swanepoel het midddelpunt in de Movement Collection van Tropic of C, geïnspireerd op balletkleding. Die bekijk je terug op Instagram.

Victoria’s Angels 2.0

De Victoria’s Angels waartoe Candice Swanepoel behoorde, zijn verleden tijd. Die hebben plaatsgemaakt voor een nieuw elitegilde, dat meer aan de maatstaven van vandaag voldoet. Het Amerikaanse lingeriemerk is een behoorlijke transformatie ondergaan en straalt tegenwoordig diversiteit en inclusie uit. Maak kennis met de Victoria’s Angels 2.0, waarvan het half-Nederlandse model Solange van Doorn ook onderdeel is.

­čĹÖ Check ook: Sylvie Meis presenteert lingerie uit eigen lijn bij de ALDI

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Candice Swanepoel is een godin in de campagne van Tropic Of C
Sluiten