Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Virgil van Dijk showt acteertalent voor Netflix-serie Undercover

Na Frank de Boer is het nu Virgil van Dijk die zijn acteertalent laat zien voor de Netflix-serie Undercover. En dat doet de Liverpool-speler een stuk beter dan dan zijn voormalige bondscoach. Deze man moet acteur worden na zijn carrière.

Op dit moment is Undercover seizoen 3 te zien op Netflix, iedere week verschijnt een nieuwe aflevering. In tegenstelling tot seizoen 2 is er weer een prominentere rol voor Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers.

Virgil van Dijk naar de grond geslagen door Frank Lammers

Inmiddels heeft Netflix er de gewoonte van gemaakt om bekende Nederlanders mee te laten spelen in teasers, trailers en ander reclamemateriaal voor Original-series. PSV-fan Frank Lammers had het eerder al aan de stok met Frank de Boer. Nu is er een hoofdrol voor Virgil van Dijk.

In de speciale trailer wordt gehint naar de topper tussen Ajax en PSV, die eind januari wordt gespeeld. In zijn rol als Ferry Bouman gaat Frank Lammers op bezoek bij Virgil van Dijk. Dit nadat de voetballer een verzoek afwijst om undercover mee te spelen tegen Ajax. Dit moet de voetballer bekopen met een bloedneus. Hoe dan ook, het is duidelijk: de aanvoerder van het Nederlands Elftal moet na zijn carrière geen trainer, maar acteur worden. Hij heeft er de perfecte kop voor. Even een korte toneelcursus volgen en een nieuwe carrière ligt in het verschiet. Maar goed, eerst nog even wereldkampioen worden.

Undercover seizoen 3 op Netflix

Een nieuwe aflevering van Undercover Seizoen 3 is vanaf zondag 26 december om 21:10 uur te zien op Netflix Nederland. In het nieuwe seizoen moet drugscrimineel Ferry Bouman opnieuw samenwerken met undercoveragent Bob (Tom Waes). Die maakt namelijk jacht op Leyla Bulut (Nazmiye Oral) en haar Turkse criminele organisatie.

Bekijk hier ons video-interview met Tom Waes en Nazmiye Oral. Check ook het horloge en sneakers waarmee Virgil van Dijk in juli 2020 zijn historische landstitel met Liverpool vierde.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.