Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 27 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Virgil van Dijk viert titel met peperduur horloge en unieke Nike-sneakers

Virgil van Dijk viert de historische Premier League-titel met een zeldzame Patek Philippe Aquanaut. De Nederlandse verdediger draagt het peperdure horloge treffend met een rood bandje. Let daarnaast ook op zijn unieke Nike-sneakers.

Virgil van Dijk is de meest succesvolle Nederlandse voetballer van de afgelopen jaren. Met Liverpool won hij vorig jaar de Champions League en dit seizoen werd hij landskampioen in Engeland. Dat was Liverpool al dertig jaar niet meer gelukt. Zoiets vier je dus met veel bier, unieke Nike-sneakers en een peperduur horloge; de Patek Philippe Aquanaut Singapore 2019 Limited Edition.

Historische titel Virgil van Dijk

Afgelopen weekend speelde Liverpool de laatste wedstrijd van het Premier League-seizoen. Newcastle United werd met 1-3 verslagen. Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd mee en daardoor schaart hij zich nu in een uniek rijtje. Hij is de vijfde veldspeler ooit die de Premier League heeft gewonnen en iedere minuut van het seizoen in het veld stond.

In al die minuten maakte hij nauwelijks fouten. “Hij doet zo weinig fout, dat analytici er bijna op zitten te wachten”, zei BBC-analyticus Garth Crooks grappend na de laatste wedstrijd van het seizoen. Niet voor niets wordt Virgil van Dijk gelinkt aan FC Barcelona en Real Madrid. Maar als we de kleuren van zijn zeldzame Patek Philippe-horloge én Nike-sneakers zien, denkt de aanvoerder van het Nederlands Elftal daar nog lang niet aan.

Patek Philippe Aquanaut Singapore 2019 Limited Edition

Het horloge viel op tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, waarna de titel nog maar eens goed gevierd werd. Het gaat om een zeldzame Patek Philippe, een van de vijfhonderd horloges die werden gepresenteerd tijdens de Patek Philippe Watch Art Grand Exhibition 2019 in Singapore. Om precies te zijn heeft Virgil van Dijk een Aquanaut (ref. 5167-012A) om zijn pols hangen. Dit is een van de zes limited editions die tijdens het evenement te zien waren.

Patek Philippe Aquanaut Singapore 2019 Limited Edition, virgil van dijk, zeldzaam horloge, liverpool, premier league
(Afbeelding: Patek Philippe)

De Patek Philippe Aquanaut Singapore 2019 Limited Edition heeft een waarde van meer dan 82.000 euro. Wat Vigil van Dijk ervoor heeft betaald, is niet bekend.

Nike Air Max 1 Anniversary Red OG-sneakers

Naast een zeldzaam horloge droeg hij overigens ook een uniek paar Nike-sneakers. Het gaat om het model Nike Air Max 1 Anniversary Red OG. Met deze versie wordt het 30-jarige jubileum van de iconische schoen gevierd. We helpen je vast uit een droom: de sneakers waren direct uitverkocht. Nu vind je ze alleen nog voor extreme prijzen op websites als StockX.

Patek Philippe Aquanaut Singapore 2019 Limited Edition, virgil van dijk, zeldzaam horloge, liverpool, premier league, sneakers
(Afbeelding: AFP)

Het horloge van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is wat minder ingetogen dan Virgil van Dijk als het om zijn horloge gaat. Bekijk hier zijn Rolex, die onderdeel uitmaakt aan 750.000 euro van juwelen op één hand.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.