Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt trailer Lupin 2 met verrassend vroege releasedatum

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld van Lupin 2 en direct ook de releasedatum onthuld. Omar Sy is sneller dan verwacht terug als Assane Diop, en de spanning lijkt nog maar eens te worden opgevoerd.

Lupin is een van de meest succesvolle series in 2021 tot nu toe. Dat succes is vooral toe te schrijven aan de geniale Franse acteur Omar Sy, die je voor deze Franse serie vooral kende van de eveneens briljante film Intouchables. De serie voelt een beetje aan als een James Bond-film, maar dan op zijn Frans en met een charmante dief in plaats van een geheim agent.

De Netflix-trailer van Lupin 2

Lupin 2 gaat verder waar het eerste deel van de Franse Netflix Original eindigde. Dat laten we in dit artikel nog maar even in het midden, omdat er vast nog genoeg mensen zijn die het eerste seizoen, bestaande uit vijf afleveringen, nog niet hebben gezien. We zouden zeggen: vlug doen, want de releasedatum van het tweede deel nadert snel. Mocht je al aan seizoen 2 toe zijn, check dan hieronder de officiële trailer.

De serie is geïnspireerd op de verhalen in het boek Arsène Lupin. Hoofdpersonage Assane Diop (Omar Sy) is een charmante dief, die zijn vader probeert te wreken voor het onrecht dat hem is aangedaan door een rijke familie. Zijn hele manier van doen en laten is geïnspireerd op het boek over de ‘gentlemen-dief’, die een meester is in het vermommen en de politie altijd te slim af is.

Releasedatum

De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Hij staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar. Vanwege de populariteit van de mini-serie op Netflix, komt deel 2 al op 11 juni 2021 uit. Ook seizoen 2 van Lupin bestaat uit vijf afleveringen. Eerder werd de onderstaande teaser-trailer al gedeeld.

Netflix deelt trailer Lupin 2: Omar Sy nu al terug als Assane Diop

Nog een nieuwe Franse serie

Tot de releasedatum kun je jezelf vermaken met Dealer (bekijk hier de trailer), een nieuwe Franse serie die sinds 10 maart op Netflix is te streamen. Totaal anders van aard, maar zeker een waardige Franse opvolger van Lupin.

Goed, tijd om jezelf te kleden als Assane Diop (Omar Sy). Lees hier waar je zijn kleding scoort.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.