Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

The One: bloedstollende Netflix-thriller over de perfecte liefde

Voor fans van de betere thriller en science-fiction-fanaten wordt 12 maart een belangrijke dag. Dan komt namelijk The One naar Netflix, een gloednieuwe Original. Check de eerste trailer.

The One gaat over een succesvol bedrijf genaamd One dat met een simpele DNA-test singles aan elkaar matcht. Het futuristische bedrijf claimt in één keer de liefde van je leven op te kunnen sporen.

The One: de perfecte match

Daar hebben logischerwijs velen wel oren naar. In de eerste trailer van de Netflix Original zien we hoe wanhopige singles gebruik maken van de diensten van One. Dolbij zijn ze met het vinden van hun perfecte genetische match. Eind goed, al goed? Natuurlijk niet!

Tien jaar later hebben miljoenen mensen One ingeschakeld in hun zoektocht naar een partner. Dat levert echter niet alleen succesverhalen op. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je al in een gelukkige relatie zit, ga je dan checken of je echt voor elkaar bent gemaakt?

Zelfs de perfect gematchte liefdespartners kunnen duistere geheimen voor elkaar verbergen, zo maakt de eerste trailer van The One duidelijk. “Zelfs soulmates hebben geheimen. En sommige zijn shockerender en dodelijker dan andere…”

De cast bestaat onder andere uit Stephen Campbell Moore (The Bank Job), Olivia Chenery (Penny Dreadful) en Lois Chimimba (Dr. Who).

Netflix-adaptatie

The One is een adaptatie van het gelijknamige boek van John Marrs. Zijn verhaal is volgens recensenten een bloedstollende pageturner, zo’n thriller waarin je door en door wilt blijven lezen, zonder dat je het boek neer kunt leggen.

Hopelijk weet Howard Overman (Misfits) die belofte ook waar te maken op Netflix. Een goed boek is allesbehalve een garantie voor een goede serie. Ach, en anders hebben we altijd het originele boek nog! Scheelt weer.

Alle acht afleveringen van The One komen op 12 maart naar Netflix. Over bloedstollende thrillers gesproken: ondanks dropte de streamingdienst ook een topthriller met de dochter van Bono. Een aanrader voor liefhebbers van het genre:

Nu op Netflix: Bono’s dochter schittert in bloedstollende thriller-serie

The One: bloedstollende Netflix-thriller over de perfecte liefde
🎇 (Afbeelding: Netflix)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.