Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 11 topseries op Netflix krijgen in 2021 een nieuwe seizoen

2021 is begonnen, en het belooft weer een mooi jaar te gaan worden voor liefhebbers van series. Netflix heeft namelijk grootse plannen voor de komende twaalf maanden. De populaire streamingdienst gaat met allerlei nieuwe series komen, maar vertrouwt ook weer op bekende gezichten. Bijna zestig series gaan namelijk een nieuwe seizoen krijgen. Wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

De website What’s On Netflix is een soort database met daarin alle films en series op Netflix. Hier vind je alles wat op je favoriete streamingdienst staat, maar ook wat er nog gaat komen. Zo hebben ze een overzicht met alle series die in 2021 een nieuw seizoen gaan krijgen. Voor sommigen is dat een tweede seizoen, en voor andere is het al de zesde keer dat ze terugkeren op Netflix.

Narcos, Sex Education, The Witcher en meer

Daar zitten uiteraard ook een aantal top-series tussen. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zijn we door de hele lijst gegaan en hebben we de krenten uit de pap gevist. Dit zijn onze elf favoriete series die in het aankomende jaar gaan terugkeren op Netflix.

De beste Netflix-series die in 2021 een nieuw seizoen krijgen

 1. Narcos: Mexico (seizoen 3)
 2. Sex Education (seizoen 3)
 3. You (seizoen 3)
 4. Love, Death & Robots (seizoen 2)
 5. Stranger Things (seizoen 4)
 6. The Witcher (seizoen 2)
 7. Lucifer (seizoen 5, deel B)
 8. The Last Kingdom (seizoen 5)
 9. After Live (seizoen 3)
 10. Atypical (seizoen 4)
 11. Locke & Key (seizoen 2)

Er is een goede kans dat dit lijstje nog wat langer wordt. Er zijn namelijk een aantal Netflix-series die, onder andere door het coronavirus, vertraging hebben opgelopen. Waarschijnlijk gaan deze pas in 2022 verschijnen, maar er is nog een kans dat ze dit jaar gaan halen. Zo kun je met een beetje geluk in 2021 ook nog genieten van Cobra Kai (seizoen 4), Lucifer (seizoen 6), The Umbrella Academy (seizoen 3) en het tweede seizoen van Space Force.

Wordt Netflix duurder?

Er staat dus een hoop moois op de planning, maar daar ga je mogelijk wel meer voor betalen. Netflix heeft de prijzen in Amerika, Canada en Engeland al verhoogt. Waarom dat is en of we straks ook in Nederland meer gaan betalen, lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.