Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Scapino doet een ‘Zeemannetje’ en dropt collectie voor fans

Wat Zeeman kan, kan Scapino ook: een goedkoop merk neerzetten als iets dat cool is. Cult. Check het nieuwe thuiswerkpak en de rest van de collectie.

“Door de lockdown zitten veel mensen thuis. Niet alleen in de avond en in het weekend, maar ook overdag om thuis te werken. Om consumenten het thuiswerken zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we voor de echte fans een thuiswerkcollectie uitgebracht”, aldus Scapino in het persbericht.

Scapino dropt collectie voor thuiswerkers

Scapino heeft de limited edition collectie vandaag gelanceerd. Denk aan comfortabele joggingbroeken en hoodies, voor zowel dames als heren.

“Na een dag thuiswerken kun je nu direct door in de relaxmodus op de bank. De thuiswerkpakken hebben een slim fit pasvorm, zodat ze een moderne fit hebben. Zoals de Scapino-klanten gewend zijn, is het pak van goede prijs- kwaliteitverhouding”, schrijft de winkelketen in het persbericht.

Scapino, zeeman, collectie, thuiswerkpak, thuiswerkers
Het nieuwe huispak. (Afbeelding: Scapino)

“Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe collectie. De eerste reacties van klanten zijn erg positief. Dit kan een start betekenen van een uitbreiding van de Scapino-fancollectie. Naast het feit dat Nederland massaal thuiszit, zijn het ook gewoon leuke fashion-itema om te dragen tijdens een online vergadering”, aldus Peter Groothuis, marketing manager Scapino.

Thuiswerkpak introduceert nieuw logo

Met het uitbrengen van de thuiswerkpakken start Scapino de uitrol van het nieuwe logo. Deze moderne versie van het logo komt terug in de nieuwe collectie voor fans.

Scapino, zeeman, collectie, thuiswerkpak, thuiswerkers
(Afbeelding: Scapino)

In 2020 is er al een aantal winkels geopend in de nieuwe Scapino-stijl. In de loop van 2021 staan er nog meer winkelopeningen op de planning. “De vernieuwde winkels zijn veel lichter en stralen de kwaliteit en beleving uit die past bij de nieuwe formule. Wat hetzelfde blijft; is de prijs en kwaliteit. Op dat gebied zullen we nooit concessies doen.”

Limited edition hoodie

Deze limited edition hoodie heeft een capuchon met aantrekkoordjes en het nieuwe logo op de borst. De trui is voorzien van elastiek in de boorden. De hoodie is gemaakt van 75% katoen en 25% polyester.

Verkoopprijs: 19,99 euro.

Joggingbroek
Deze limited edition joggingbroek heeft een brede, elastische tailleband met aantrekoordjes aan de binnenzijde. Voorzien van twee steekzakken en een Scapino opdruk op het bovenbeen. De joggingbroek heeft een slimfit pasvorm en elastiek in de broekspijpen. Gemaakt van 75% katoen en 25% polyester.

Verkoopprijs: 14,99 euro.

Shop de items hier.

Check ook: Zeeman dropt fashionable fan-collectie voor heren en dames

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.