Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 8 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Nu op Netflix: nieuwe Pokémon-film verrast met Tarzan-sausje

Netflix heeft een grote verrassing voor Nederlandse abonnees die met Pokémon zijn opgegroeid. De nieuwste Pokémon-film staat nu namelijk op de streamingdienst. Maak kennis met Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle.

Als je nu de originele Pokémon-serie aanslingert op Netflix, dan verbloemt je roze nostalgie-bril een hoop. Maar na een paar minuten kun je er niet omheen dat alles behoorlijk houterig en statisch in beeld wordt gebracht.

Volwassen Pokémon-fans, let op

Wat dat betreft worden de kinderen van tegenwoordig verwend. Pokémon wordt nog steeds wekelijks voorzien van nieuwe afleveringen, die qua animatie flinke stappen hebben gezet ten opzichte van de seizoenen waarmee jij bent opgegroeid.

Gelukkig kunnen ook volwassenen daarvan mee profiteren. Onlangs lanceerde The Pokémon Company een gloednieuwe miniserie die gratis op YouTube wordt uitgebracht, waarin we terugreizen naar de oude regio’s uit de games van vroeger. Duidelijk gericht op oudere fans, met een serieuzere toon.

Daarvoor kun je de eerste trailer hier checken. Ondertussen is er meer Pokémon-nieuws. De 23e film uit de franchise is namelijk internationaal direct op Netflix gezet!

Historische veiling Pokémon-kaarten breekt duizelingwekkende records

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle

In Japan konden ze Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle afgelopen december al in de bioscoop checken. Nu is de rest van de wereld aan de beurt.

Secrets of the Jungle volgt Ash Ketchum, terwijl hij en Pikachu het bos van Okoya verkennen en Koko ontdekken, een jongen die is opgevoed door Dada Zarude, een Mythische Pokémon. Koko gelooft dat hij een Pokémon is, maar de plotselinge komst van Ash brengt hem aan het twijfelen.

Oftewel, Tarzan, maar dan in de Pokémon-franchise. Waarom ook niet. In de nieuwe Engelstalige trailer kun je direct ervaren hoe de nostalgische wereld er anno 2021 uitziet met bioscoopbudgetten. Spoiler-alert: schitterend.

Nostalgisch genot op Netflix

Verwacht geen Oscar-materiaal, maar als we de Japanse recensies moeten geloven worden we verrast met een nostalgische achtbaanrit. Lekker lui op de bank, Netflix aanzetten, en even je innerlijke kind weer zijn ding laten doen. Heerlijk. Perfect met dit belabberde weer.

Pokémon dropt serie voor volwassenen met alle regio’s uit de games

Netflix heeft een grote verrassing voor Nederlandse abonnees die met Pokémon zijn opgegroeid
😮 (Afbeelding: Netflix)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.