Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt beelden en datum erotische romcom uit Nederland

Eerder schreven we al over de potentiële wereldhit Happy Ending. Nu heeft Netflix nieuwe beelden, de officiële trailer en de datum van de Nederlandse erotische romcom gedeeld.

Voor alle duidelijkheid: romcom (of romkom) staat voor romantische komedie. En dan heeft deze nieuwe Nederlandse Netflix Original daarnaast dus ook een erotisch randje. De officiële trailer en de releasedatum zijn bekend. Happy Ending gaat in september 2023 in première.

Netflix deelt eerste beelden Happy Ending

In de Nederlandse film staat het seksleven van een jong koppel centraal staat. Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) vormen een gelukkig stelletje dat één jaar samen is. Mink weet alleen niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen.

Als haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt ze een spannend idee aan Mink voor: een trio. De avond die volgt, met de avontuurlijke Eve (Joy Delima) in de gelederen, zet het leven van Luna op de kop. Dit alles is geschreven en geregisseerd door Joosje Duk. En zoals je in de trailer van Happy Ending ziet, gaat het er pikant aan toe.

Internationale première voor Nederlandse erotische romcom

Happy Ending gaat op 1 september wereldwijd in première. Net als Undercover en Dirty Lines heeft deze erotische romantische komedie uit Nederland dus kans op internationaal succes. Het thema is in ieder geval universeel en de aanpak origineel. Naast Gaite Jansen, Martijn Lakemeier en Joy Delima bestaat de cast uit onder anderen Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz.

Over Undercover gesproken; Netflix heeft vorige week de eerste beelden gedeeld van de spin-off serie Ferry. Met wederom een hoofdrol voor Frank Lammers en Elise Schaap.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.