Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 20 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt beelden én datum Undercover-prequel ‘Ferry de serie’

Er komt een spin-off serie van Undercover, Ferry genaamd. Wederom met Frank Lammers en Elise Schaap in de hoofdrol. Netflix heeft de eerste beelden én de datum van release gedeeld.

Undercover is de populairste Nederlandstalige serie op Netflix tot nu toe. De chemie tussen Frank Lammers als topcrimineel Ferry Bouwman en Tom Waes als undercoveragent bleek aanstekelijk voor een groot publiek, dat ver buiten de Nederlandse en Belgische grenzen trad. En dan waren er nog Elise Schaap, Anna Drijver, Raymond Thiry en veel meer castleden die het tot een topserie maakten. Niet voor niets was er naast een twee vervolgseizoenen al een spin-off film en komt er nu een nieuwe serie.

Netflix deelt eerste beelden en datum Ferry: de serie

Ferry is back in business. Frank Lammers kruipt opnieuw in de huid van de inmiddels legendarische drugsdealer Ferry Bouman, terwijl Elise Schaap weer aan zijn zijde schittert als zijn liefje Danielle. De nieuwe serie, die de voornaam draagt van het hoofdpersonage uit Undercover, is vanaf 3 november exclusief te zien op Netflix.

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van de drugscrimineel en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden.

Prequel van Undercover

De serie bestaat uit acht afleveringen en zal vanaf 3 november 2023 exclusief te zien zijn op Netflix. Ferry is een prequel van Undercover, wat betekent dat gebeurtenissen zich afspelen voor de verhaallijn in Undercover. Vooralsnog lijkt Tom Waes dus geen rol te spelen in het nieuwe seizoen. Wel kunnen kijkers smullen van de chemie tussen Frank Lammers en Elise Schaap.

frank lammers, danielle, elise schaap, undercover, eerste beelden, ferry, spin-off, prequel
(Afbeelding: Netflix)
frank lammers, danielle, elise schaap, undercover, eerste beelden, ferry, spin-off, prequel
(Afbeelding: Netflix)
xtc
(Afbeelding: Netflix)

Bekijk ook ons interview met Frank Lammers over de film Ferry, een spin-off die in 2021 uitkwam op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.