Pim Jansen
Pim Jansen Geld & Carrière 25 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

De goedkoopste bedrijfsruimtes in Nederland op Funda in Business

Wil je een bedrijf starten in een nieuw bedrijfsgebouw en maakt het je niet uit waar? Dit zijn de goedkoopste plekken waar je bedrijfsruimte kunt bouwen en kopen via Funda in Business.

Naast reguliere koophuizen, wanstaltige villa’s van voetballers en zeer betaalbare recreatiewoningen kun je op Funda ook terecht voor bedrijfsgebouwen of bouwgrond voor je bedrijf.

Goedkoopste bedrijfsruimte via Funda in Business

Je vindt er complete bedrijfsgebouwen, maar ook garageboxen. En de prijs wordt aangegeven per vierkante meter. Maar wil je jouw eigen kantoor ontwerpen en bouwen op een goedkope kavel, check dan de onderstaande top 5 goedkoopste plekken op Funda in Business.

Oude Eibergseweg in Neede

€ 110 k.k. per vierkante meter

funda in business, bedrijventerrein neede, goedkoopste bedrijfruimte en bouwgrond
Oude Eibergseweg, Neede (Afbeelding: Funda)

Russchemors is een nieuw bedrijventerrein in het Gelderse Neede, gelegen in de Achterhoek. Voor 110 euro per vierkante meter heb je hier al een kavel, units worden vanaf een oppervlakte van 1.000 vierkante meter verkocht. Met ontheffing tot 10.000 vierkante meter. Prima ruimte voor jouw bedrijfsgebouw, de mooie omgeving krijg je er gratis bij. Lees en bekijk meer via Funda in Business.

Handelsweg in Neede

€ 120 v.o.n. per vierkante meter

funda in business, bedrijfskavel in neede, goedkoopste bedrijfruimte en bouwgrond
Handelsweg in Neede (Afbeelding: Funda)

Blijkbaar wil niemand in de Achterhoek een bedrijf beginnen, waardoor je er de goedkoopste grond per vierkante meter van Nederland vindt. Maakt jou het uit waar je zit als je crypto gaat delven? Oké, goed internet is misschien een dingetje. Deze bedrijfskavel van 2.775 vierkante meter, tevens in Neede, koop je in ieder geval voor 120 euro per vierkante meter. Lees en bekijk meer via Funda in Business.

Cellebroederspoort in Dronten

€ 130 k.k. per vierkante meter

Cellebroederspoort in Dronten
Cellebroederspoort in Dronten (Afbeelding: Funda)

Van de Achterhoek naar Flevoland. Dronten ligt centraal in Nederland, dus het is een prima plek voor jouw bedrijfsterrein. De vraagprijs is 130 euro per vierkante meter en er zijn units beschikbaar vanaf 2.400 vierkante meter. Op Funda in Business vind je meer informatie en foto’s.

Eeser Gaard in Steenwijk

€ 140 k.k. per vierkante meter

steenwijk, goedkoopste plekken voor bedrijfsruimte via funda in business
Eeser Gaard, Steenwijk (Afbeelding: Funda)

Vanuit Dronten is het met de auto 49 minuten rijden naar het Overijsselse Steenwijk. Hier staat op bedrijventerrein Eeserwold een bouwkavel met 2.528 vierkante meter aan bedrijfsruimte te koop voor 140 euro per vierkante meter. Het bestemmingsplan biedt op de locatie mogelijkheden tot diverse bedrijfsvoeringen. Lees en bekijk meer op Funda in Business.

Stationsweg in Oostrum

€ 142 k.k. per vierkante meter

stationsweg in oostrum, goedkoopste plekken voor een bedrijf in nederland via funda in business
Stationsweg in Oostrum (Afbeelding: Funda)

Ook het Limburgse Oostrum, niet te verwarren met de gelijknamige plaats in Friesland, behoort tot de goedkoopste plekken in Nederland voor bedrijfsruimte. Als je een bedrijf op eenwillekeurige plek wil bouwen, koop je hier een kavel van 1.121 vierkante meter voor 142 euro per vierkante meter. We zouden zeggen: begin een biologische vlaaifabriek en je bent spekkoper in deze omgeving. Check Funda in Business voor meer informatie en foto’s.

Panden en hallen voor je bedrijf

Uiteraard is de bovenstaande top 5 misschien ietwat scheef, gezien het puur om de goedkoopste vierkantemeterprijs gaat voor een bedrijfskavel. Het kan soms nog voordeliger als je een bestaand bedrijfsgebouw koopt. Op Funda in Business kun je eindeloos scrollen door het bedrijfsaanbod dat in Nederland te koop staat.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.