Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Huizenmarkt 10 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

In dit Funda-huis van €180.000 word je buurman van de Oranjes

Deze flatwoning in Den Haag ligt praktisch in de achtertuin van Willem-Alexander, Maxima en de prinsessen. Toch kost hij een habbekrats − het is zelfs een van de allergoedkoopste Funda-woningen in Den Haag.

Wonen op een paar honderd meter afstand van de Koninklijke familie. Je zou zeggen dat je daarvoor met een gouden lepel in de mond moet zijn geboren, maar een plastic spork blijkt te volstaan.

funda huis den haag goedkoop
Een straat of twee, verder is het niet naar Willie en Max vanaf dit Funda-appartement (Afbeelding: Funda)

Deze Funda-flatwoning op enkele straten afstand van Huis Ten Bosch staat namelijk te koop voor een miezerige 180.000 euro. Zelfs met het salaris van een politieagent kun je hier nog een hypotheek voor krijgen!

Flatwoning op toplocatie in Den Haag te koop voor 180.000 euro

Het woonoppervlak van deze flatwoning in Den Haag is helaas eveneens vrij miezerig, al zagen we dat gezien de vraagprijs wel aankomen. Je moet het doen met 33 vierkante meter. Dit is ongeveer 0,4 procent van het paleis van de Koninklijke buren. Het woonoppervlak van Willem-Alexander en zijn gezin bedraagt 8785 vierkante meter. Binnen ziet het er verrassend genoeg erg modern en goed uit.

funda-woning Den Haag Huis Ten Bosch (2)
(Afbeelding: Funda)
funda-woning Den Haag Huis Ten Bosch (3)
(Afbeelding: Funda)
funda-woning Den Haag Huis Ten Bosch (9)
(Afbeelding: Funda)
funda-woning Den Haag Huis Ten Bosch (8)
(Afbeelding: Funda)

Strakke keuken, mooie vloer en een leuk buitenzitje. Jammer alleen is dat je vanaf het balkon op de vijfde etage niet Willem en Max met een roseetje op hun eigen balkon kunt ziet zitten, want deze flatwoning kijkt de andere kant op: naar het oosten. 

Goedkope Funda-woning in Den Haag: de details

Deze portiekflat in Den Haag stamt uit 1967, maar de keuken en badkamer van het appartement zijn in 2020 nog verbouwd. Met energielabel D is de woning qua duurzaamheid matig. Door de blokverwarming en het koken op inductie valt het gasverbruik echter mee. Al met al een krappe, moderne en goedkope starterswoning in een majesteitelijke omgeving. Een bod uitbrengen kan via deze link op Funda.

Check alvast het inkomen van je nieuwe buren, Willem-Alexander en Maxima.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.