Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

South Park-personages als echte mensen in live-action AI-serie

Cartman, Kyle, Stan en Kenny zijn even iconisch als herkenbaar. Of toch niet? Dit zijn live-action beelden van je favoriete South Park-personages als echte mensen, gemaakt door kunstmatige intelligentie (AI).

Nou ja, levensecht. Ook een morsdode Kenny ontsnapt niet aan de rijkelijke verbeelding van AI. In ieder geval zien de graphics er een stuk beter uit dan in South Park zelf. Althans, volgens Stan dan.

Ondanks dat de makers van South Park zich al een aantal keer hebben gewaagd aan een live-action voorstelling van de vier vrienden, kunnen Trey Parker en Matt Stone voortaan inspiratie halen uit social media.

South Park-personages als echte mensen

Amerikaanse presidenten die een woonwagenpark onveilig maken, het Britse Koningshuis in een tentenkamp en Vladimir Poetin die twee teddyberen vertroetelt. De Instagram-pagina manmeetsmachine verdient hoe dan ook een follow. Vaak even gek als geniaal, de AI-gegenereerde fotobeelden van welbekende personen in ongebruikelijke situaties zouden de realiteit kunnen zijn, mocht het niet zo absurd lijken.

Wereldleiders tot daar aan toe. Maar ook je favoriete personages van South Park kregen onlangs een kunstmatige make-over. Zou je Cartman, Kyle, Stan en Kenny ook op straat herkennen als echte mensen? En Butters, Randy of Mr. Garrison? Nu ongetwijfeld wel.

In volgorde zie je Cartman, Kyle, een dode Kenny met engelenvleugels, Stan, Wendy, Butters, Mr. Garrison, Chef, Randy en niemand minder dan gay fish Kanye West sluit het artificiële rijtje van South Park-personages af.

Toch liever de tekenfilm dan live-action

Maar als je de daadwerkelijke acteurs achter de stemmen wilt ontmoeten, check dan dit artikel. Trey Parker en Matt Stone zijn dan wel de grootste genieën in het moderne TV-landschap, niet alle personages worden door het duo vertolkt.

Of krijg je niet genoeg van live-action? Dan hebben we je volgende vakantiebestemming in petto: het DreamHouse van Barbie in Malibu. Net op tijd voor de langverwachte première kun je de ruime strandvilla nu boeken op Airbnb.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.