Felix Decavel
Felix Decavel Reizen 18 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

De Barbie DreamHouse-villa uit de film boek je nu via Airbnb

Vanaf nu heb je die roze bril nooit meer nodig. Je kunt het Barbie DreamHouse uit de film ook daadwerkelijk boeken op Airbnb. Op naar Malibu!

Wij zijn alvast gedoopt in een vat vol roze gesmolten plastic voor de première op 21 juli. En binnenkort leven we als volleerde Ken ook echt in Barbie’s World, niet alleen in onze dagdromen.

Het DreamHouse van Barbie op Airbnb

Want de uitstekende ligging van de ruime strandvilla – de prijzige maar prachtige kust van Malibu – is in dit geval bijzaak. Je boekt naast het DreamHouse namelijk ook de plastisch, fantastische ervaring.

Aangezien Barbie even van huis is voor de promotour van de film, verhuurt Ken zijn kamer in het roze paleis. En dat betekent ook dat je al zijn spullen mag gebruiken. De outdoor disco dansvloer, zijn gitaar, kledij, rollerblades en surfboards staan allemaal te jouwer beschikking. Ideaal om je innerlijke Kenergy te kanaliseren.

barbie, dreamhouse, airbnb
(Afbeelding: Airbnb)
barbie, dreamhouse, airbnb, slaapkamer
(Afbeelding: Airbnb)
barbie, dreamhouse, airbnb, dansvloer
(Afbeelding: Airbnb)
barbie, dreamhouse, airbnb, paard
(Afbeelding: Airbnb)

Maar relaxen hoort ook bij het leven aan boord de Barbie-hypetrein. Uitzicht op de Pacifische Oceaan is natuurlijk inbegrepen, net als een privé-strand en een infinity pool om ook effectief van het panorama te kunnen genieten en de hele dag weg te mijmeren.

terras
(Afbeelding: Airbnb)
gym
(Afbeelding: Airbnb)
bar
(Afbeelding: Airbnb)
uitzicht
(Afbeelding: Airbnb)

“We hebben allemaal dromen, en Barbie heeft het geluk een huis vól dromen te hebben”, laat Ken zelf weten in een persbericht. “Maar nu is het mijn beurt en ik kan niet wachten om gasten te ontvangen in dit unieke – durf ik te zeggen, unieKen? – stulpje.”

Hopelijk hebben we je niet al te enthousiast gemaakt want helaas is het DreamHouse van Barbie even volgeboekt als de bioscoopzalen voor de première. Sinds 17 juli kunnen fans zich aanmelden, maar de inschrijvingen overtroffen al snel het aantal beschikbare overnachtingen. De gekozen gelukkigen mogen echter wel altijd gratis verblijven. Houd dus de advertentiepagina van het DreamHouse van Barbie goed in de gaten op Airbnb. Wie weet, komt er binnenkort wel een plaatsje vrij.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.