Pim Jansen
Pim Jansen Life 23 sep 2019

Maak kennis Muri Lopez Benitez, de vriendin van Lisandro Martínez

Bij Ajax is Lisandro Martínez tot nu toe de meest waardevolle aanwinst van het seizoen 2019-2020. En dat valt ook te zeggen van zijn vriendin, Muri Lopez Benitez, om wie je niet heen kunt als je door zijn Instagram-pagina scrolt.

Bij voetballers uit Zuid-Amerika en Argentinië in het bijzonder let je toch altijd even extra goed op de dames die hen thuis opvangen. Want: latina’s. Dat behoeft verder geen uitleg. Zo maakte je onlangs kennis met Caro Calvagni, de vriendin van Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico. Met Lisandro Martínez heeft Ajax nog een Argentijnse verdediger binnengehaald en met Muri Lopez Benitez een nieuwe spelersvrouw die niet onderdoet voor haar landgenote.

Muri Lopez Benitez, de vriendin van Ajax-aanwinst Lisandro Martínez

Muri Lopez Benitez is de jeugdliefde van Lisandro Martínez. Ze volgde een talenstudie op de Escuela Normal Superior in haar geboortestad Gualeguay, maar verdient haar geld tegenwoordig als model. Haar hele leven woonde ze in Gualeguay, een kleine drie uur rijden vanaf Buenos Aires. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam, waar ze haar modellencarrière hoopt voort te zetten. Ze gaat al sinds haar zestiende met Lisandro Martínez en als we de foto’s bekijken, lijkt het erop dat het liefde voor het leven is. Maak kennis met Muri Lopez Benitez en heb nog heel even geduld tot carnaval.

Volg de Argentijnse dame op Instagram.

Blijkbaar heeft Muri Lopez Benitez een goede invloed op Lisandro Martínez, want hij past zich in razendsnel tempo aan in Amsterdam. Inmiddels lijkt de voetballer met dezelfde mentaliteit als Tagliafico al een vast plekje centraal achterin de verdediging te hebben verworven. Bekijk hier de hoogtepunten van zijn debuut tegen PSV. Bekijk ook dit interview, waarin hij vertelt over de populariteit van Ajax in Argentinië.

⚽️ Check ook: Maak kennis met Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo

Reageer op artikel:
Maak kennis Muri Lopez Benitez, de vriendin van Lisandro Martínez
Sluiten