Pim Jansen
Pim Jansen Voetbal 19 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Tagliafico scoort ook buiten de lijnen: maak kennis met Caro Calvagni

De heroïsche status van Nicolás Tagliafico wordt groter en groter in Amsterdam. Vorig jaar beleefde hij al een geniaal seizoen, maar dit jaar lijkt hij er nog een schepje bovenop te doen. Naast zijn beestachtige instelling scoort de Argentijnse verdediger er nu ook nog eens op los. Wellicht speelt zijn vriendin Caro Calvagni daar een belangrijke rol in.

UPDATE: Nicolás Tagliafico heeft zij vrouw ten huwelijk gevraagd.

Tagliafico scoort erop los

Nico Tagliafico scoorde tegen Lille alweer zijn vierde doelpunt in een thuiswedstrijd van Ajax in de Champions League. Daarmee schaart hij zich in een bijzonder rijtje doelpuntenmakers. Alleen Jari Litmanen en Zlatan Ibrahimovic scoorden vaker in een thuiswedstrijd van Ajax in de Champions League. De Argentijn staat nu naast Lasse Schöne, die ook vier keer in de Amsterdam Arena scoorde tijdens het miljoenenbal. Maar zoals het nu lijkt, komen er nog wel wat goals bij en gaat hij Ibrahimovic nog wel inhalen.

Buiten de lijnen hoeft Tagliafico in ieder geval niet meer te scoren en misschien geeft dat hem juist wel zo veel rust. Psychologie van de koude grond natuurlijk, maar we willen gewoon even een bruggetje maken naar zijn vriendin Caro Calvagni, een Argentijns model voor onder meer het bikinimerk NOMA. Met haar rondingen waarbij de Vogezen in het niet vallen, schroomt ze niet haar dagelijkse bikini-avonturen te delen op Instagram. Niveautje Champions League. Grote kans dat je ze dame een keer tegen het lijf loopt in de Albert Heijn, want ze is inmiddels ingetrokken bij huize Tagliafico in Amsterdam, waar de Argentijn is opgebloeid tot een van de beste rechtsbacks ter wereld.

Zijn vriendin Caro Calvagni

Nu aandacht voor zijn vriendin Caro Calvagni, die een leven heeft om te benijden. ‘s Ochtends even de sportschool in, koffietje drinken op het terras, wat modellenwerk tussendoor en ‘s avonds Tagliafico opwachten na een zware training. Ja, we voelen ‘m wel.

Bekijk meer foto’s op het Instagram-account van Caro Calvagni.

?⚽ Maak ook kennis met Georgina Rodriguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo, wiens favoriete kledingstuk, net als Caro Calvagni, een bikini is. Georgina Rodriguez is model, influencer en tegenwoordig een vast gezicht in het stadion van Juventus.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.