Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Fan van WandaVision? Dan heeft Disney+ een grote verrassing voor je

Disney+ komt met een grote verrassing voor fans van Marvel’s WandaVision.

Shows als The Mandalorian en films als Frozen 2 zijn niet alleen zeer vermakelijk, maar ook baanbrekende projecten. De technologische innovatie die met Disneys animatiefilms gepaard gaat is ongekend, en Jon Favreau gebruikt futuristische sets om zijn Star Wars-shows te filmen.

Een kijkje achter de schermen op Disney+

Juist daarom is het zo tof dat je op Disney+ een kijkje achter de schermen bij die projecten kan krijgen. Het is tevens iets wat je vroeger gewend was van DVD’s: extraatjes zoals geschrapte scènes en mini-documentaires. Perfect voor de fans.

Disney+ biedt in tegenstelling tot bijvoorbeeld Netflix bij vrijwel elke titel dergelijke extraatjes aan, onder het kopje ‘Extra’. Voor sommige nieuwe Originals gaat het bedrijf nog verder, door een volledige documentaire uit te brengen.

Marvel neemt definitief afscheid van geliefde Captain America-slechterik

Assembled: The Making of WandaVision

Dat deed Disney al voor de eerste twee seizoenen van The Mandalorian, en nu is er ook goed nieuws voor Marvel-fans. Die kunnen namelijk rekenen op Assembled: The Making of WandaVision.

Het eerste deel in een reeks documentaires die je meenemen achter de schermen. Niet alleen bij WandaVision, maar ook bij andere series en films (!) uit het Marvel Cinematic Universe. Zo kan Disney+ zelfs meerwaarde bieden bovenop de bioscoopfilms.

Voor Disney+ is het een welkom stukje extra content, en nog goedkoop om te maken ook. Voor de harde kern aan diehard fans van de franchises in kwestie is het een razend fascinerend kijkje achter de schermen. Zelfs de meest saaie momenten en beslissingen kunnen de meest fervente fans bekoren.

Elke week feest

Deze aankondiging betekent ook dat je de komende tijd elke week van een nieuw stukje Marvel kunt gaan genieten. Assembled: The Making of WandaVision komt namelijk precies tussen de finale van WandaVision en de eerste aflevering van Falcon and the Winter Soldier uit.

Het grote Marvel-feest is begonnen dus! De tijd waarin Disney bang moest zijn dat fans door een gebrek aan nieuwe must see content hun abonnement op zouden zeggen, lijkt voor goed achter ons te liggen.

STAR

Zeker gezien STAR, een nieuwe sectie die ervoor zorgt dat je deze maand meer dan 300 nieuwe films en series op Disney+ kunt streamen, maar ook extra gaat betalen:

Netflix pas op! Disney+ voegt deze 315(!) nieuwe series en films toe

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.