Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Marvel onthult officiële naam nieuwe Spider-Man-film na trollen fans

Marvel-fans gingen gisteren los op Twitter. De drie hoofdrolspelers van de afgelopen twee Spider-Man-films maakten namelijk de titel van de derde bekend.

Klein probleem: alle drie deelden ze een andere titel. Waren ze de fans simpelweg aan het trollen, of is het alvast een subtiele hint naar het multiverse waar Spidey in gaat duiken?

Spider-Man: No Way Home

Dat blijft nog even de vraag, maar Marvel Studios heeft in de tussentijd wel een goedmakertje. De officiële titel van de derde Spider-Man wordt namelijk officieel Spider-Man: No Way Home.

Dat hebben Marvel Studios en Sony Pictures officieel bekendgemaakt. Er is nog maar weinig bekend over de film, maar het belooft nu al één van de meest interessante aankomende Marvel-films te gaan worden.

Disney+ verandert voor goed: 25 brute topfilms die je kunt gaan streamen

Multiverse

De geruchten vliegen fans om de oren. Allemaal hinten ze naar het multiverse, de vele parallele universums waar ook de volgende Doctor Strange-film over gaat. Daardoor kunnen allerlei Spidey’s samenkomen, net zoals in de fantastische animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Naar verluidt keren de vorige twee Peter Parkers terug, acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield, en kun je ook op een aantal oude schurken rekenen. Bekende gezichten die vooralsnog buiten het Marvel Cinematic Universe vallen. Met die focus maakt de bekendgemaakte titel ook sense. Als Peter zich opeens in een andere wereld of realiteit bevindt, dan is er inderdaad geen weg terug.

Meest indrukwekkende vechtscène

Ondertussen is de cast zelf ook flink de film aan het ophypen. Tom ‘Spidey’ Holland beschreef deze week nog een scène uit Spider-Man: No Way Home als “met gemak de meest indrukwekkende vechtscène die ik ooit in een superheldenfilm heb gezien.”

Of No Way Home die belofte waar kan gaan maken, gaan we in december ontdekken. Dan komt de derde Spider-Man-film namelijk uit. Althans, als de pandemie het toelaat. Check ondertussen de video waarmee de titel bekend werd gemaakt, waarin de draak wordt gestoken met de ietwat loslippige Holland.

Loki, Star Wars en meer: Disney+ onthult releasedata nieuwe series

Cinemablend

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.