Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 24 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Cast Spider-Man 3 trollt Marvel-fans met verwarrende onthulling

Spider-Man 3 staat op de planning voor december dit jaar. De komende maanden kun je dus op de eerste teasers en details rekenen, inclusief de officiële titel van de film. Of titels?

Na Homecoming en Far from Home komt… Home-Wrecker? Phone Home? De cast van Spider-Man 3 is fans op Instagram flink aan het trollen met de zogenaamde officiële titel van de superheldenfilm. Spider-Man: Homecoming klonk een beetje cheesy, gezien Spider-Man eindelijk zijn debuut maakte in het MCU.

Spider-Man 3: Home-Wrecker?

De filmrechten van het personage lagen bij Sony, ondanks het feit dat Spidey bedacht is door Marvel. Vandaar: Spider-Man was eindelijk thuis gekomen. Na Far from Home ligt het voor de hand dat Marvel Studios en Sony Pictures ook voor de derde film iets gaan doen met het woord Home.

Tom Holland, Jacob Batalon en Zendaya hebben op Instagram zogenaamd de officiële titel van Spider-man 3 onthuld. Klein probleem: ze noemen alle drie een andere titel. Tom Holland, die Spider-Man zelf speelt, onthulde de titel Spider-Man: Phone Home, waar Jacob Batalon Spider-Man: Home-Wrecker onthulde. Een tijdje later deed Zendaya er nog een schepje bovenop met Spider-Man: Home Slice.

Tijd voor het multiverse

De kans dat één van die drie titels klopt, is nihil. Maar is dit dan simpelweg een ludieke marketingtruc? Zijn ze enkel fans aan het trollen, of is dit een hint naar wat we van de derde Spider-Man kunnen gaan verwachten? Geruchten wijzen er aan alle kanten immers op een duik in het multiverse. Oftewel, meerdere paralelle universums die naast elkaar bestaan.

Naar verluidt wil Marvel op die manier zelfs oude Spider-Man-schurken uit de originele trilogie van Sony terugbrengen. Sterker nog, het lijkt er zelfs sterk op dat Tobey Maguire en Andrew Garfield terug gaan keren. Oftewel, de vorige twee Peter Parkers.

Of de drie acteurs simpelweg aan het trollen zijn of dat we echt de eerste stapjes in het multiverse gaan zetten, ontdekken we hopelijk ergens de komende maanden. Maar dat het Marvel Cinematic Universe die kant op gaat, is evident. We kennen immers wel al de titel van de tweede Doctor Stranger-film: Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.