Pim Jansen
Pim Jansen Gadgets 2 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Deze skibrillen en skihelmen winnen het op prijs-kwaliteitverhouding

Nog op zoek naar een betaalbare skibril en skihelm voor je wintersport? Bij Lidl zit je goed. En in dit geval zegt, afgaande op de reviews, prijs niet alles over kwaliteit.

We zetten vier aantrekkelijke opties op een rij: een skibril, een luxe bril, een skihelm en een combinatie. Alle vier van Crivit, het Duitse tech-huismerk van Lidl.

Crivit skibril

Te beginnen met de skibril, waar geen buil aan kunt vallen. Deze bril van Crivit beschikt onder meer over volledig gespiegelde en getinte glazen, dubbele beglazing en een anti fog-coating tegen beslagen glazen. Van de 25 reviews hebben 22 een beoordeling van 5 sterren en de overige drie hebben een beoordeling van 4 sterren. De consensus: ‘Ongelooflijk, zo’n goede bril voor deze prijs’. Bij Lidl te koop voor 12,99 euro.

lidl skibril wintersport 2024
(Afbeelding: Crivit)
lidl crivit skibril wintersport 2024
(Afbeelding: Crivit)

Crivit Premium ski- en snowboardbril

Bij deze iets luxere ski- en snowboardbril verandert de tint van het glas afhankelijk van de intensiteit van de UV-straling. Verder is de ventilatie en luchtcirculatie iets beter. Te koop bij Lidl voor 24,99 euro.

CRIVIT PREMIUM Ski- en snowboardbril lidl
(Afbeelding: Crivit)

Crivit ski- en snowboardhelm

Deze basishelm voldoet aan de veiligheidseisen, heeft een goede pasvorm en geen overdreven lomp design. Bovendien is de skihelm verstelbaar en zit er een goed ventilatiesysteem in. Van de 31 reviews hebben 22 een beoordeling van 5 sterren, de rest moet het doen met 4 sterren. Bij Lidl te koop voor 24,99 euro. Ook verkrijgbaar in het wit.

Crivit ski- en snowboardhelm lidl
(Afbeelding: Crivit)

Crivit Premium snowboard- en skihelm met vizier

Heb je het liefst een skihelm en skibril ineen, dan is er deze stijlvolle combinatie. De skibril beschikt over onder meer een anti-scratch-coating en anti-fog-coating, de helm is nog net iets geavanceerder dan die hierboven. Bij Lidl te koop voor 49,99 euro.

Crivit Premium snowboard- en skihelm met vizier
(Afbeelding: Crivit)

Wintersport bij Lidl

Naast skibrillen en skihelmen verkoopt Lidl ook skikleding, thermo-ondergoed en meer wintersportartikelen. Check hier het volledige overzicht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.