Felix Decavel
Felix Decavel Elektrische fiets 6 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

7 elektrische fietsen van A-merken voor een scherpe prijs

Helaas komen betaalbare e-bikes even vaak voor als zonnige zondagen in maart. Daarom moeten we des te meer profiteren van deze stralende deal bij Lidl. Maar liefst zeven elektrische fietsen van drie topmerken vliegen momenteel met korting de deur uit.

Tegenwind fietsen en tegelijkertijd nietsen? Met een betaalbare e-bike van Zündapp, Colorado of Prophete snel je Mathieu van der Poel zo voorbij. Het Vlaamse openingsweekend van het wielerseizoen werd dan wel gedomineerd door Jumbo, discountketen Lidl steekt met kop, schouders en kortingen boven het peloton der supermarkten uit.

Elektrische fietsen met korting bij Lidl

Van elk merk lichten we het beste exemplaar eruit, gebaseerd op de verhouding tussen prijs, kwaliteit en korting. Links naar de andere elektrische fietsen met korting staan er uiteraard ook bij.

Zündapp Z802

e-bike, elektrische fiets, lidl, zündapp
(Afbeelding: Lidl)

Het old school Duitse brommermerk Zündapp levert eveneens topkwaliteit wat e-bikes betreft. En met 21 versnellingen en een actieradius van 115 kilometer zal je niet snel in het rood moeten gaan op de Cauberg. De elektrische motor op het achterwiel ondersteunt je met een vermogen van 250 watt tot een snelheid van 25 kilometer per uur.

Prijs: 1.199 euro (25 procent korting)

Alternatieven: 1.499 euro (34 procent korting) of 1.299 euro (25 procent korting)

Prophete E-bike

e-bike, elektrische fiets, korting, lidl, prophete
(Afbeelding: Lidl)

Deutsche gründlichkeit is ook van toepassing op de elektrische fietsen van Prophete. De e-bike is voorzien van een krachtige voorwielmotor van 250 watt in combinatie met zeven versnellingen, een topsnelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius van ongeveer 100 kilometer.

Prijs: 1.049 euro (30 procent korting)

Alternatief: 1.499 euro (11 procent korting)

Colorado Arrow

e-bike, elektrische fiets, korting, lidl, colorado
(Afbeelding: Lidl)

Als een pijl demarreren we naar de eindstreep met de Colorado Arrow. En voor zo’n prijs heb je geen enkele vorm van (financiële) doping nodig. De elektrische fiets is uitgerust met een compacte, lichte voorwielmotor van 250 W. Tot 25 kilometer per uur en met een actieradius van 100 kilometer overleef je moeiteloos het eerste deel van de Amstel Gold Race.

Prijs: 899 euro (35 procent korting)

Alternatief: 1.349 euro (5 procent korting)

Overheid veilt e-bikes

Wist je dat de Nederlandse overheid in beslag genomen goederen opnieuw aan de man brengt via openbare veilingen? Vadertje Staat verkoopt momenteel ook een hele hoop e-bikes onder de marktprijs.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.