Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 6 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Netflix scoort met erotische hitserie over spannend dubbelleven

Zin in een spannend avontuurtje zonder daarbij de bank te verlaten? Sex/Life scheert momenteel hoge toppen op Netflix. Het tweede seizoen van de erotische dramareeks is al dagenlang de best bekeken serie op het streamingplatform. Ondanks belabberde reviews.

Hopelijk heb je niets te verbergen als je samen met de wederhelft naar Sex/Life kijkt. Of wie weet brengt het een van jullie wel aan het twijfelen. Want een spannend dubbelleven als gelukkig getrouwde moeder die ervandoor gaat met een oude vlam is een recept voor succes. Op Netflix welteverstaan. Check hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Het tweede seizoen van de erotische serie ging op 2 maart in première. Sindsdien vallen kijkers als vliegen voor de charmes van oude liefjes. Sex/Life prijkt wereldwijd – en in Nederland – al dagenlang helemaal bovenaan van meest bekeken series op Netflix. De tienerreeks Outer Banks en de reality-show Next in Fashion volgen inmiddels op een gepaste afstand.

Het dubbelleven van de Netflix-hit Sex/Life

De erotische hit vertelt het verhaal van Billie, een getrouwde Amerikaanse vrouw met twee schattige kinderen. Alles is perfect, behalve haar seksuele honger. Na hun tweede baby is de intimiteit met haar man Cooper namelijk volledig verdwenen. Niet in staat haar verlangens te beheersen, fantaseert ze over haar ex van acht jaar geleden met wie ze talloze onstuimige avontuurtjes beleefde. Maar al snel komt haar wens ter vervulling wanneer ze Brad toevallig tegen het lijf loopt.

Als je te weten wil komen of Billie voor een dubbelleven of de kroost kiest, gebiedt de eerlijkheid ons wel te zeggen dat Sex/Life ondanks hoge kijkcijfers op Netflix geen al te hoge ogen gooit. Op IMDb scoort de erotische serie een matige 5,5 op 10 terwijl de meningen op Rotten Tomatoes voor een keertje niet volledig verdeeld zijn: 22 procent volgens critici en 51 procent volgens het publiek.

Check ook welke erotische thriller met een drieling Sex/Life voorafging als dé serie van het moment op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.