Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 21 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met boxershorts van luxemerk Boss in nieuwe folder

Is het geen e-bike die VanMoof doet vergeten, dan zijn het wel boxershorts en T-shirts van Boss. Lidl heeft weer eens een actie in de folder die we niet zagen aankomen.

Wij zijn fan van budgetwinkels als Lidl, Aldi, Kruidvat, Action en alle andere tl-verlichte shops waar alles nog gewoon in dozen wordt neergeplempt. Nu komen er pallets vol T-shirts en boxershorts van Boss aan, zo spotten we deze week in een folder.

Nieuwe Lidl-folder van week 12

Wekelijks bladeren we door de papieren brochures van Lidl en andere budgetwinkels. Als we een interessante deal vinden, delen we die met onze trouwe lezers. Ditmaal naast veel boormachines, wijn met perfecte Vivino-score en chips dus ook kleding van Boss in de folder. Toch weer net iets beter dan de Ziki-onderbroeken van Action, al zijn wij daar ook groot fan van.

Boxershorts van Boss voor een prikkie

De meest interessante deal vind je achterin de folder van Lidl. Drie boxershorts van Boss voor 29,99 euro. Daarmee krijg je 41% korting. En om het nog bonter te maken: bij luxewebshop Farfetch betaal je 71 euro voor de onderbroeken.

lidl stunt met boxershorts van luxemerk boss in nieuwe folder
(Afbeelding: Boss)

In de folder van Lidl staat overigens dat ze vanaf 23 maart te koop zijn. Dit geldt voor de winkels, want online zijn ze dus al te koop.

Ook nog T-shirts in de aanbieding

Op dezelfde bladzijde van de Lidl-folder staan T-shirts aangeprezen, met de fit die vandaag wil. Ruime snit en wat langere mouwen. Deze deal zien we nog niet online (een minder stijlvol model overigens wel), maar ook de T-shirts vind je vanaf zaterdag 23 maart in de winkel. Drie T-shirts van Boss voor 24,99, niet slecht.

lidl-stunt-met-T-shirts-en-boxershorts-van-luxemerk-boss-in-nieuwe-folder
(Afbeelding: Lidl)

Naast de boxershorts en T-shirts van Boss staan er nog meer typische hebbedingen voor mannen in de nieuwe folder van Lidl. Denk daarbij aan een klusmateriaal, een koffiezetapparaat met korting, maar ook bier van Hertog-Jan, Corona en Tripel Karmeliet. Bekijk de brochure hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.