Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Mooi weer ontketent prijzenoorlog rond airco’s en ventilatoren

Lidl denkt met je mee tijdens het mooie weer dat eraan komt. Check bijvoorbeeld dezer betaalbare ventilator en airco, die je nu ook nog eens met korting koopt. Maar er staat nog veel meer in de nieuwe folder van de budgetsupermarkt.

We houden hier op redactie van gadgets en andere hebbedingen. Daarbij kijken we vaak naar A-merken, maar we houden er ook van om in (online) budgetwinkels te sneupen. Daar vind je nou eenmaal de beste deals met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vandaag tippen we onze trouwe lezers drie nuttige gadgets tijdens het mooie weer en de hittegolven die de komende maanden op ons afkomen. Er is overigens een heuse oorlog ontketend, maar we komen in een nieuw artikel terug op andere deals.

Ventilator en airco met korting bij Lidl

Check deze stille ventilator met korting, een nog goedkoper alternatief en een verplaatsbare airco. Allemaal geen overbodige luxe tijdens de warme zomers van tegenwoordig.

Silent Air Cooler, 3-in-1

Te beginnen met deze 3-in-1 ventilator. De zogeheten Silent Air Cooler ventileert niet alleen, maar werkt middels verdampingskoeling. De warme lucht wordt aangezogen, door water afgekoeld en weer afgegeven. Uitgerust met vier vermogensniveaus koelt dit apparaat van Lidl zelfs op een afstand van 25 meter nog duidelijk voelbaar. Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen twee automatische programma’s worden ingesteld, die worden weergegeven op het LED-display.

Comfee 3-in-1 ventilator SILENT AIR, lidl, ventilator, korting, folder
🌡️❄ (Afbeelding: Lidl)

De Silent Air Cooler is bij Lidl met 40% korting te koop. Je betaalt nu geen 199 euro maar 119 euro.

Comfee Mobiele airconditioner Smartcool 7000

De beste deal die we in de folder spotten, is deze mobiele airco met de sexy naam Smartcool 7000. Geschikt voor ruimtes van 25 m² tot 70 m³ en voorzien van allerlei geavanceerde functies.

lidl, arico, hitte, ventilator, mobiele airco, korting, airconditioning, folder
🌡️❄ (Afbeelding: Lidl)

Gespot in de folder van Lidl met maar liefst 45% korting. Je betaalt nu geen 349 maar 189 euro.

Silvercrest Torenventilator

Hoeft het van jou allemaal niet zo geavanceerd, check dan deze spotgoedkope torenventilator van Silvercrest.

silvercrest, ventilator, airco, lidl, korting, torneventilator
🌡️❄ (Afbeelding: Lidl)

Bij Lidl krijg nu 20 procent korting, waardoor je tijdens het warme weer koel binnen zit voor slechts 39,99 euro.

Meer deals in de (online) folder van Lidl

Maar Lidl speelt nog veel breder in op de hitte die eraan komt. Check hier de beste ventilator- en airco-deals uit de meest recente folder.

Nog belangrijker dan verkoeling tijdens de hitte is een goede barbecue. Check dit spotgoedkope Big Green Egg Mini-alternatief, dat vanaf 3 juni 2023 bij Aldi te koop is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.