Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit alternatief voor de Big Green Egg Mini is zeven keer goedkoper

Lidl en Action gingen Aldi al voor met betaalbare alternatieven voor de welbekende Big Green Egg-barbecue. Maar deze nieuwe deal is pas echt betaalbaar. Check deze kleine Kamado in het formaat van een Big Green Egg Mini, die we vandaag spotten in de folder.

Alvast even een belangrijke disclaimer. Een Kamado-barbecue van een budgetketen is in kwaliteit niet te vergelijken met een Big Green Egg BBQ. Een Ferrari vergelijk je ook niet met een Opel Corsa. Neemt niet weg dat het heel mooie koopjes zijn, vooral omdat het groene origineel voor de normale mens een veel te dure aankoop is.

Mini Kamado BBQ in Aldi-folder

Feit is dat deze Mini Kamado bij de Aldi beschikt over geglazuurd keramiek en en een gepoedercoat stalen frame. Verder worden jouw barbecue-skills vergemakkelijkt door een Rvs-rooster, gietijzeren kolenrooster en ingebouwde thermometer.

mini kamado aldi, goedkoop alternatief big green egg mini
♨️🔥🥩 (Afbeelding: Aldi)

We hebben het over een alternatief voor de Big Green Egg Mini, waarvan het rooster een diameter van 26 centimeter heeft. Deze Mini Kamado BBQ die we spotten in de folder van Aldi is met een roosterdiameter van 25 centimeter ongeveer even groot. Het grote verschil zit hem, zoals je waarschijnlijk al vermoedt, in de prijs.

Alternatief Big Green Egg Mini vanaf 3 juni

Een Big Green Egg Mini BBQ kost nieuw 702 euro, al krijg je nu korting bij Bol.com. Maar hoeveel korting je ook krijgt, het komt niet in de buurt van de barbecue die Aldi in de verkoop gooit.

mini kamado aldi, goedkoop alternatief big green egg mini, folder, bbq, barbecue
De folder (Afbeelding: Aldi)

Zoals je in de folder van Aldi ziet, kost de Mini Kamado-barbecue 99 euro. Veel goedkoper ga je geen BBQ vinden met deze stijl en kwaliteit. We attenderen je er nu vast op, want dit soort alternatieven voor de Big Green Egg gaan als zoete worstjes over de toonbank. Deze deal is vanaf 3 juni 2023 beschikbaar.

Geen geduld? Check dan vast dan vast dit alternatief die ooit voorop de Lild-folder stond.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.