Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

In deze villa van 16 miljoen kan Jutta Leerdam nu off-season chillen

Jake Paul heeft zijn nieuwe villa van 16 miljoen dollar onthuld. Neem een kijkje in de keet waarin Jutta Leerdam off-season optimaal kan chillen. En wees gerust schaatsliefhebbers: er zijn in dit huis op Peurto Rico ook genoeg faciliteiten om te trainen.

Jutta Leerdam is tweede geworden in de FHM500 van 2023, waarin ze het alleen aflegt tegen winnares Romy Monteiro. De steenrijke YouTuber Jake Paul gaat dus met een-na-mooiste vrouw van Nederland.

De nieuwe villa van Jake Paul op Puerto Rico

En ja, zo’n dame wil je het hof maken. Met een geschat vermogen van tussen de 40 en 60 miljoen dollar kom je dan al snel uit bij een villa. Jake Paul pronkt op Instagram en YouTube met zijn nieuwe aankoop en kan ongetwijfeld niet wachten tot Jutta Leerdam op een van haar spaarzame vrije momenten weer eens langskomt. Heb je even 17 minuten? Neem dan een uitgebreid kijkje in het huis.

De 16 miljoen dollar kostende villa van Jake Paul heeft een totale oppervlakte van 3.901 vierkante meter en beschikt over een lange lijst met luxe voorzieningen. Denk daarbij aan een zwembad, garage voor zes auto’s en een gastenverblijf. Hij wil uiteraard wel wat privacy met Jutta Leerdam, of er nou wel of geen bezoek is. Ook kan het stel samen gamen in de speelhal en hun golfswing oefenen in de afslagruimte. Zijn broer Logan woont overigens ook op Puerto Rico, dus dat worden gezellige feestjes.

Het nieuwe miljonairsleven van Jutta Leerdam

Eerder dit jaar onthulden Jake Paul en Jutta Leerdam een relatie te hebben, waarna een salvo aan foto’s volgde. De Nederlandse schaatsster geniet volop van haar nieuwe jetsetleventje, en haar nieuwe vriend kwam ook al in Nederland op bezoek. Swipe door de foto’s en video’s van de tortelduifjes.

Puur gekeken naar de villa, mag Jutta Leerdam welke hogere macht dan ook dankbaar zijn dat ze voor Jake Paul is gevallen, en niet voor Feyenoord-ster Orkun Kökçü. Dan had ze haar zeldzame vakantiedagen in Hoofddorp door moeten brengen in deze kille mansion. Nee, doe dan Puerto Rico maar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.