Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl bedient keukenprins met airfryer en braadpan in nieuwe folder

De nieuwe folder van Lidl is uit en traditiegetrouw bladeren wij die voor jou door op zoek naar gadgets en hebbedingen voor mannen. Ditmaal wil de supermarkt, met onder meer een spotgoedkope airfryer, jou de keuken in krijgen. En terecht.

De herfst komt eraan, en dan wil jij je visite natuurlijk inspireren met die Boeuf bourguignon van je. Heb je wel een braadpan nodig, die in veel keukenkastjes toch echt ontbreekt.

Lidl-folder week 39 van 2023

Maar zoals gezegd: Lidl denkt met je mee deze week. De nieuwe folder van week 39 (25 september tot en met 1 oktober 2023) opent het keukenseizoen met topdeals. Zo vind je naast die airfryer ook verschillende braadpannen in de aanbieding. Een overzicht van de beste musthaves voor mannen. Kijk ook nog even terug naar de bewaareditie met Arnold Schwarzenegger, met spotgoedkope boormachines.

Airfryer van Salter

Misschien wel het meest mannelijke keukenproduct van de laatste jaren is de airfryer dan wel heteluchtfriteuse. Dat dit apparaat in wezen niets anders is dan een oven, vertellen we er maar even niet bij. Feit is dat je snacks, maar ook gezonde maaltijden, zonder moeilijk gedoe met frituurvet of voorverwarmen kunt klaarmaken. Gemak dient de man, zullen we maar zeggen.

salter airfryer heteluchtfriteuse lidl folder week 39 2023
(Afbeelding: Salter)

Deze airfryer van Salter is vanaf zaterdag 30 september bij Lidl te koop, zowel in de filialen als online. Afgeprijsd van 129,99 euro naar 39,99 euro.

Braadpan en meer van Ernesto

Als je gaat bakken, wil je vanzelf ook braden. Welnu, vanaf woensdag 27 september koop je bij Lidl een braadpan voor een topprijs, maar ook andere pannen uit de collectie van Ernesto. En deze braadpan met een inhoud van 2,8 liter koop je nu al voor 24,99 euro in plaats van 34,99 euro.

braadpan lidl folder week 39 2023
(Afbeelding: Ernesto)

Maar je hebt vast liever het grotere werk. Check daarvoor de laatste pagina van de online folder. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, van oranje tot blauw.

Rijstkoker van Silvercrest

Ach nu we toch in de keuken staan, waarom dan geen rijstkoker van Silvercrest erbij? De lomperik zegt: maar dat kan toch ook gewoon in een kookpan? De keukenprins weet dat rijst uit een rijstkoker lekkerder is. Bovendien kun je in dit apparaat ook groente en vis stomen. Vanaf zaterdag 30 september in de winkel afgeprijsd van 29,99 euro naar 24,99 euro. Online al te bestellen.

(Afbeelding: Silvercrest)

Mes in Japanse stijl

Oké, tijd voor de details. Indruk maken met je snijkunsten, bijvoorbeeld. Dat doe je natuurlijk in Japanse stijl. En als je de Lidl-folder al hebt gelezen, weet je dat je een van de onderstaande messen vanaf zaterdag 30 september voor 9,99 euro koopt. Je hebt de keuze uit een hakmes, koksmes en santoku-mes. En voor 30 euro heb je ze allemaal.

mes japanse stijl lidl folder week 39 keuken mannen 2023
(Afbeelding: Ernesto)

Wijnglazen van Ernesto

Ineens heb je het hoog in de bol: je nodigt een date uit voor een romantisch airfryer-diner. Maar dat gaat natuurlijk niet zonder wijnglazen. Je voelt hem aankomen, ook die zijn vanaf 30 september 2023 in de aanbieding. Je hebt zelfs de keuze uit wijnglazen, champagneglazen en waterglazen. Per set kosten die je 9,99 euro.

ernesto wijnglazen, lidl folder week 39 2023
(Afbeelding: Ernesto)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.