Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 12 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met accu-boor, Arnold Schwarzenegger en Harry Potter

De nieuwe folder van Lidl staat weer vol hebbedingen en gadgets voor mannen, waaronder boormachines met korting. Dit is overigens een bewaarexemplaar, te weten dat niemand minder dan Arnold Schwarzenegger het papier siert.

Al sinds onze kinderjaren bladeren we likkebaardend de folder van budgetwinkels als Aldi en Lidl door. Vroeger om te kijken welk snoep er in de aanbieding was, nu zoeken we naar handige hebbedingen.

Lidl-folder week 37 2023

Maar deze week bewaren we de folder dus voor het eerst in ons archief. Filmacteur en cultheld Arnold Schwarzenegger is namelijk het nieuwe gezicht van Lidl. Van Parkside om precies te zijn, de divisie met boormachines en andere elektrische klusapparaten.

lidl folder week 37 2023, boormachine, arnold schwarzenegger, aanbiedingen, korting
(Afbeelding: Lidl)

In week 37 (11 tot 17 september 2023) krijg je het tweede artikel van Parkside voor de halve prijs, terwijl de producten los ook al met korting te koop zijn. Dat wordt klussen. Alle producten zijn ook online te koop.

Parkside accu-klopboor 12V zonder accu

Zo prijst good old Arnold Schwarzenegger deze accu-klopboor aan, die is afgeprijsd van 41,99 euro naar 19,99 euro. Als tweede artikel kost deze boormachine 9,99 euro.

lidl folder week 37 september 2023 boormachine accu klopboor arnold schwarzenegger
(Afbeelding: Parkside)
lidl folder week 37 september 2023 boormachine accu arnold schwarzenegger
(Afbeelding: Parkside)

Saillant detail: je koopt deze accu-klopboor bij Lidl zonder accu. Maar wees gerust, de betreffende accu is afgeprijsd van 39,99 euro naar 22,99 euro. Heb je direct twee producten.

Herenboxers van Harry Potter

Om het bouwvakkersdecolleté te voorkomen, draag je verzorgd ondergoed. En laat ons oog in de Lidl-folder van week 37 2023 nou net zijn gevallen op unieke herenboxers van Harry Potter. Voor een setje van twee betaal je 6,99 euro.

lidl folder week 37 september 2023 harry potter herenboxers boxershorts
(Afbeelding: Lidl)

Parkside accu-schroefboormachine 12V

Met dat in het achterhoofd kunnen we weer verder met klussen. Want Arnold Schwarzenegger prijst nog veel meer aan in de folder. Zo ook deze accu-schroefboormachine, tevens te koop voor 19,99 euro. De accu voor deze boormachine kost ook 19,99 euro.

PARKSIDE Accu-schroefboormachine 12V lidl folder week 37 september 2023 arnold schwarzenegger
(Afbeelding: Parkside)

TRONIC Qi-laadpad

Tijdens het klussen wil je ook muziek, en die speel je tegenwoordig af via je smartphone. En wil je met je vieze klushanden geen gepriegel tijdens het opladen, dan leg je dat vermaledijde apparaat gewoon op de TRONIC Qi-laadpad. In de Lidl-folder van week 37 afgeprijsd van 14,99 naar 9,99 euro.

gcp1c086d55fd594319972b836511828eaf
(Afbeelding: Tronic)

Silvercrest bluetooth luidspreker Sound Spot

Heb je natuurlijk nog wel een bluetooth speaker nodig om de muziek ook daadwerkelijk te horen. Je voelt hem aankomen, die staat ook in de nieuwe folder van Lidl. De Sound Spot van Silvercrest is makkelijk mee te nemen en op te hangen en goed voor 16 uren aan muziek op een volle lading. Het boxje is bovendien waterdicht. En om in Arnold Schwarzenegger-sferen te blijven, zet je dan natuurlijk de Terminator-soundtrack op.

SILVERCREST Bluetooth luidspreker Sound Spot lidl folder week 37 september 2023
(Afbeelding: Silvercrest)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.