Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

LEGO strooit met kortingspunten: 4 exclusieve sets die je kunt scoren

LEGO heeft de laatste jaren steeds meer sets uitgebracht voor volwassenen. Gedetailleerde en imposante auto’s, gebouwen of ruimteschepen waar je vele lockdown-avondjes mee zoet bent. Juist ook als volwassene.

Daarom zetten we elke week de tofste aanraders voor je op een rijtje, en signaleren we aanbiedingen. Meestal van Bol.com of Amazon, in plaats van de officiële LEGO Store. De reden daarachter is simpel: meestal zijn ze daar een stuk duurder.

LEGO VIP: korting sparen

Maar er zijn uitzonderingen, dankzij het VIP-programma van de Deense speelgoedfabrikant. Bij elke honderd euro die je bij LEGO zelf besteedt, krijg je 750 VIP-punten, die vijf euro waard zijn. Vijf euro korting voor je volgende aanschaf dus.

Vervolgens kun je de opgespaarde punten via je eigen VIP-pagina verzilveren. Niet alleen in de vorm van korting op toffe sets, maar ook bijvoorbeeld om tickets voor LEGOLAND mee aan te schaffen.

En nu het goede nieuws: de fabrikant stunt ook geregeld, net zoals je gewend bent van videogames, met dubbele of zelfs driedubbele VIP-punten.

Dubbele VIP-punten

Ook deze week, van 12 april tot 20 april, is het weer raak.

Je krijgt voor elke honderd euro die je op LEGO.com uitgeeft tijdelijk 10 euro korting. Dan gaat het opeens lonen om daar je sets aan te schaffen. Zorg er dus altijd voor dat je die afweging maakt: check de prijzen bij Bol.com, check hoeveel korting je bij LEGO hebt of kunt scoren, en kies dan de goedkoopste.

Aanrader: exclusieve sets

Soms valt er weinig te vergelijken. Er zijn namelijk ook exclusieve sets die enkel via LEGO.com verkrijgbaar zijn. We tippen drie toffe sets die je dus deze week met dubbele VIP-punten aan kunt schaffen. Veel bouwplezier! Op zoek naar meer inspiratie? Check ook ons lijstje met de tofste sets voor volwassenen waar je lang mee zoet bent.

Colosseum

Ja, deze set kun je ook op Bol vinden, maar daar verkoopt men het imposante bouwwerk simpelweg door voor een hogere prijs. De laagste prijs vind je bij LEGO zelf. Imposant ja, want het Colosseum in Rome is de allergrootste LEGO-set ooit. Met maar liefst 9036 steentjes ben je de komende avondklok-avondjes wel zoet!

Klik hier voor de actuele prijs en meer informatie

lego, colosseum, rome, set, grootste bouwset ooit
🕳 (Afbeelding: Lego)

Diagon Alley

Voor Harry Potter-fans is dit de ultieme set: Diagon Alley, de straat vol met magische winkels waar Potter onder andere zijn eerste toverstaf aanschaft. Fans van het eerste uur kennen Diagon Alley natuurlijk als de Wegisweg. Lekker Nederlands.

Klik hier voor de actuele prijs en meer informatie

LEGO Harry Potter 75978 Diagon Alley VIP Punten korting
💫 (Afbeelding: LEGO)

Nintendo Entertainment System

We blijven in de nostalgische bui hangen, want je kunt ook het Nintendo Entertainment System nabouwen. Oftewel, de NES. Inclusief retro-televisie waarop duidelijk Super Mario Bros te zien is. Stukje kunst!

Klik hier voor de actuele prijs en meer informatie

LEGO NINTENDO NES
🕳 (Afbeelding: LEGO)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.