Noah Korevaar
Noah Korevaar Hebbedingen 18 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

LEGO Store deelt drie nieuwe cadeautjes uit bij aankopen

LEGO trapt het nieuwe jaar af met drie nieuwe cadeautjes die je tijdelijk gratis kunt scoren bij je nieuwe sets, maar zorg dat je er op tijd bij bent. Maak kennis met de nieuwe GWP’s voor januari.

Nieuwe LEGO-sets aanschaffen is een prijzige hobby, zeker sinds de prijsstijgingen die de Deense fabrikant vorig jaar doorvoerde. De aanbiedingen die Bol.com deze week lanceerde verlichten gelukkig al de pijn, maar ook bij LEGO zelf kun je met slim shopwerk meer waar voor je geld krijgen.

LEGO GWP’s

Regelmatig kun je in de online winkel van de fabrikant namelijk GWP’s scoren. GWP staat voor ‘gift with purchase’. Oftewel, je krijgt een cadeautje bij je aankopen. Mits je een bepaald minimaal bedrag afrekent.

Zo zijn er ook deze maand, januari, maar liefst drie kleine cadeautjes die je gratis bij je nieuwe sets kunt krijgen. De eerste krijg je bij aankopen vanaf 50 euro, de tweede vanaf 85 euro en de derde vanaf 250 euro. Je aankopen voor de komende tijd bundelen loont dus, maar zorg dat je er op tijd bij bent.

Drie nieuwe cadeautjes

Niet alleen zijn de nieuwe GWP’s namelijk maar een beperkte periode beschikbaar, maar ook geldt dat op toch echt op is. Voorgaande GWP’s raakten al regelmatig op voor de einddatum was bereikt. We zetten hieronder de drie nieuwe cadeautjes voor je op een rijtje. Ben je benieuwd naar de voorwaarden en meer informatie? Check dan LEGO’s GWP-pagina, waar je altijd terecht kunt voor een up-to-date overzicht. Shop ze!

LEGO 40605 Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket

Met deze berg aan kleurrijke steentjes kun je je bestaande bouwwerken voorzien van een Chinees tintje, precies op tijd voor het Chinees Nieuwjaar. Om dit cadeautje te bemachtigen moet je niet alleen voor minimaal 50 euro aan LEGO-sets kopen, maar ook VIP zijn. Dat is een gratis loyaliteitsprogramma waarmee je onder andere voor korting op sets kunt sparen en vroege toegang krijgt tot nieuwe producten. Daarover lees je meer op LEGO’s eigen uitlegpagina.

🎁Gratis bij aankopen vanaf 50 euro

📅 Beschikbaar van 1 tot en met 25 januari 

LEGO deelt maar liefst drie gratis GWP-cadeautjes uit in januari
🎁 (Afbeelding: LEGO)

LEGO 40575 Year of the Rabbit

LEGO lanceerde eind vorig jaar al een aantal sets om het Chinees Nieuwjaar te vieren. Dat jaar, dit keer het Jaar van het Konijn, begint officieel op 22 januari. Net op tijd viert de Deense fabrikant dat feit met een konijn. Met 193 steentjes bouw je het dier, dat overigens een verstelbare kop en oren heeft.

🎁Gratis bij aankopen vanaf 85 euro

📅 Beschikbaar van 15 tot en met 25 januari

LEGO deelt maar liefst drie gratis GWP-cadeautjes uit in januari
🎁 (Afbeelding: LEGO)

LEGO 40583 Houses of the World 1

De komende tijd gaat LEGO fans proberen te verleiden tot nieuwe aankopen met een serie aan huisjes. Denk aan de huisjes van KLM, maar dan in LEGO-vorm en uit alle hoeken van de wereld. Het eerste huisje uit de serie Houses of the World is gebaseerd op typische woningen in Midden-Amerika. Je krijgt ‘m bij aankopen vanaf 250 euro, maar zorg dat je er op tijd bij bent.

🎁Gratis bij aankopen vanaf 250 euro

📅 Beschikbaar van 15 tot en met 25 januari 

LEGO deelt maar liefst drie gratis GWP-cadeautjes uit in januari
🎁 (Afbeelding: LEGO)
LEGO deelt maar liefst drie gratis GWP-cadeautjes uit in januari
🎁 (Afbeelding: LEGO)

* Dit artikel bevat affiliate links.

LEGO

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.